Снимки: Децата от ЦДГ „Надежда“-филиал с. Маломирово отново празнуват

Публикувано преди 10 години  |  Образование, Снимки

2На 26май 2014г.с децата от ЦДГ „Надежда“-филиал с. Маломирово организирахме и проведохме разходка по повод завършването на 2013-2014 учебна година и Международния ден на детето.

Децата бяха придружени от колектива и своите по-големи братчета. За игрите бяха осигурени обръчи  въженца  и топки. Децата се състезаваха и забавляваха,като търкаляха и догонваха обръчите. На състезанието с обръчи победител бе детето,чийто обръч достигне по-далече.Те се радваха на успеха си и подскачайки с въжето на един крак,после минаваха по него като по мост. Играха с топка играта“На тебе на мене“.
В детската градина продължихме с музикално-подвижните игри: „Виждам те,гледам те“ и „Веселото влакче „Машинистът поведе децата, а те решиха да седнат на масичките в занималнята,за да нарисуват рисунка за децата по света. Чрез нарисуваните сърца, балони с усмихнати слънца и детелини, децата поздравиха своите приятели и отправиха своите пожелания за здраве,щастие,късмет и успех!
По идея на родителите, празникът на детето – 1 юни, завърши с дискотека в местното заведение с почерпка и танци.
Отбелязването на деня съвпадна с рождения ден на британеца Клиф Нортън. Това е човекът, който документира със снимки всяко наше събитие. Той не пропусна да почерпи всички за здраве!
Тези весели и приятни моменти бяха заснети от него и готвачката от детската градина Радка Камбурова.
г-жа Надя Дженкова – учител в ЦДГ

 


Статията е публикувана на 29 май 2014

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА