Снимки: Закриха творческия сезон за най-малките танцьори от ДЮТС „Яница” към Сдружение ОбДК- Елхово

Публикувано преди 10 години  |  Образование, Снимки

zajВ последните дни на май, с много настроение и танци, бе закрит творческия сезон за най-малките танцьори от ДЮТС „Яница” към Сдружение ОДК. В празнично украсената зала на ОДК, децата най-напред показаха пред своите родители и гости научените през годината хора, а след това представиха и богат репертоар от сценично разработени танци- Северняшки, „Веселяци”, Смесен танц, „Веселинка”.

Най-малките, прекрачили за първи път ОДК, бяха напътствани от своите по-големи каки и батковци, които вече трета година заучават българските народни хора.

Родители и гости горещо аплодираха изпълненията , доволни че от ранна възраст децата им имат желанието да се потопят в магията на българския фолклор.

Госпожа Цветанка Христова, художествен ръководител на ДЮТС „Яница”, благодари на децата и на техните родители, че са се доверили на Общински детски комплекс и са съпричастни към празниците и мероприятията, организирани от комплекса.

На всички деца, ръководството на ОДК и УН „Сдружение ОДК” пожелава весело лято, а на по-големите танцьори от ДЮТС „Яница” успешно представяне на предстоящите фестивали!


Статията е публикувана на 30 май 2014

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА