Снимки: Децата от група „Щурче“ към ЦДГ ”Надежда” отпразнуваха първи абитуриентски бал

Публикувано преди 10 години  |  Образование, Снимки

gradНа 30.05.2014год. бъдещите първокласници от гр. “Щурче” при ЦДГ “Надежда” с учителки Л. Митева, К. Димова и помощник- възпитател Зл. Ташева отпразнуваха завършването на детската градина в ресторант “Дъга” гр. Елхово.

С много вълнения децата разказаха в рими за живота в детската градина, със закачливи думички се представяха един друг, пяха, танцуваха и се забавляваха на импровизираната сцена от сърце.

Всички бъдещи първокласници   получиха първите си свидетелства за успешно завършена подготвителна група. От своя по-малък приятел свитък със съвети как да бъдат отлични ученици, от своите учители пожелания за много ведро настроение, увереност в себе си и успехи по пътя на познанието, много здраве, весели игри през лятото, а на есен достойно да се справят с новите си отговорности на ученици.

Празненството бе емоционално и сърдечно за деца и възрастни. Това бе незабравимо преживяване за всички и остави красив спомен в сърцата и мъничко тъга в очите. За раздяла децата си казаха “сладки думички”.

На добър час “Щурчета” бъдещи първокласници!

[nggallery id=“1551″]


Статията е публикувана на 30 май 2014

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА