Пенсионерски клуб град Болярово отбеляза своя празник

  331 | Публикувано преди 11 години  | Общество

Днес, 1 октомври е Международния ден на пенсионера. По този повод и членовете на пенсионерски клуб Болярово, съвместно с гостите си от Клуба на пенсионера от село Голямо Шарково, се събраха в ресторант „Казино”, за да отбележат деня си.

Пръв ги поздрави председателя на боляровския пенсионерски клуб- Костадин Стоилов, като им пожела бодър дух и още дълги години да празнуват заедно. Гост от името на общинското ръководство беше секретарят на Общината- Ангел Тодоров, който поздрави възрастните хора и им поднесе поздравителен адрес от името на кмета на общината Христо Христов. Кметът беше възпрепятстван служебно и не успя да присъства , но въпреки това, подпомогна тържеството им за скромна почерпка. Другата част пенсионерите събраха от членския си внос, малка помощ получиха също и от ПК „Напредък” с председател Христо Петров.Статията е публикувана на 1 октомври 2010
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
На 4 декември почитаме Света Великомъченица Варвара
На 4 декември почитаме Света Великомъченица Варвара. В православието Св. Варвара се счита за покровителка на починалите от внезапна смърт – ... прочети още »
Снимки: Открит урок по руски език по повод 101-та годишнина от основаването на Профилирана гимназия „Св. Климент Охридски“ – гр. Елхово
Като част от програмата за честване патронния празник на ПГ „Св. Климент Охридски“, на 3 декември, IXа ... прочети още »
Допълнителна работа по български език и литература в ДГ“Надежда“
В двата филиала на ДГ “Надежда“, в селата Маломирово и Бояново, през настоящата учебна година са сформирани ... прочети още »
Митнически служители на МП Лесово откриха 75 кг контрабанден тютюн за наргиле в опаковки с прах за пране
Митнически служители на Митнически пункт Лесово откриха 750 пакета с общо 75 кг контрабанден тютюн за наргиле, ... прочети още »
Снимки и видео: Патронен празник на ОУ „Свети Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово
На 02.12.2021 г. ОУ „Свети Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово, отбеляза своя патронен празник – 135 години ... прочети още »
Всички ученици се връщат в клас при тестване веднъж седмично
Учениците се връщат в клас при тестване веднъж седмично. Това съобщи пред медии министърът на здравеопазването д-р ... прочети още »