Снимки: 4 „Б“ клас при ОУ „Св. св. Кирил и Методий“, получиха удостоверения за завършена първа образователна степен

Публикувано преди 10 години  |  Образование, Снимки

4bНа последното си годишно тържество за завършване на 4-ти клас учениците пресъздадоха телевизионно предаване „Ваканция, ура!“. От импровизираното студио на ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ децата, с помощта на своя класен ръководител Стойка Кънева, представиха по интересен и забавен начин актуални новини, криминална хроника, рубриките „Музикална кутия“, „Танцово шоу“, „Море от любов“, както и минути за реклама.

В рубриката за „Прическа на месеца“ четвъртокласниците представиха прическите „Бабината мечта“ и „Ваканционно ежедневие“. С директното включване от клуб „Родител“ присъстващите родители съобщиха от колко време упражняват професията „родител“, отговориха и на зададените въпроси – какво мислят за днешните деца, дали биха си сменили местата и задълженията със своите деца. Кулинарният майстор Гого – Вкусното представи предложенията си за приготвяне на слънчева салата и целувчени бисквити в предаването „Бързо, лесно, вкусно“.

В рубриката „Лека нощ, мамо и татко“ учениците представиха драматизацията „Чичко Любопитно“. От прогнозата за времето през лятната ваканция присъстващите научиха, че през цялата ваканция времето ще бъде подходящо за игри, лагери и купони. Атмосферното налягане ще бъде без промени, за разлика от кръвното налягане на родителите, при което се очакват резки промени около 15 септември.

В най-тържествения момент в края на тържеството класният ръководител г-жа Кънева връчи удостоверения за завършено основно образование и се обърна с трогателни думи към децата – „Аз ви дадох сили и криле да мечтаете. Сега трябва само да полетите, да откриете своите интереси и стремежи, да начертаете пътя, по който да ги осъществите. Бъдете дръзки като бурята, добри и усмихнати като пролетта, с горещи и добри сърца като лятото, здрави като зимата, с пъстри и разнообразни интереси – като багрите на есента!“.

[nggallery id=“1553″]


Статията е публикувана на 3 юни 2014

Следете ни в Google News Showcase


ИЗБОРИ 9 ЮНИ 2024


НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА