Тържество по повод начало на учебната година при ОбДК – Елхово

  242 | Публикувано преди 11 години  | Общество

С празнично тържество Общински Детски Комплекс – Елхово постави началото на новата учебна година. Тържественото откриване на учебната година в ОбДК – Елхово, уважиха заместник кметовете на Община Елхово – Пепа Кючукова и Христо Христов, Жана Ангелова от Общинска администрация, Дянка Андонова – председател на училищното настоятелство към ОбДК – Елхово, родители и деца от гр. Елхово.

ОбДК създава условия за подготовка и изява на талантливите и даровити деца в областта на науката и изкуството, организира колективни и индивидуални форми и изяви на общинско, регионално, национално и международно ниво. Към извънучилищното звено и Сдружението към него функционират групи по английски. език, детско-юношески танцов ансамбъл “ Яница “, мажоретен състав и групи по аеробика, вокална група, група по народно пеене, школа по пиано, школа по живопис, литературен кръжок и Приятели на книгата „ школа по математика , групи по футбол и лека атлетика , в които участват около 400 деца.

Лично Директора на ОбДК – Елхово, връчи грамоти за дългогодишно участие в школите на ОбДК – Елхово на Джесика Дянкова и Каролина Никова. И през тази година ОбДК – Елхово, ще предложи на учениците от града разнообразни занимания през свободното им време. Безплатните кръжочни форми през тази учебна година са приложно изкуство, аеробика, мажоретен състав, приятели на книгата и вокална група. Новите кръжочни форми са детска театрална школа, клуб журналистика и модерни танци. Педагогическите услуги с месечна такса към ОбДК – Елхово са балетна школа, пияно и солфеж, школи по математика, английски език, български език и литература и детско-юношески танцов състав по народни танци и пеене. През цялата учебна година за възпитаниците на ОбДК – Елхово ще се организират тържества, концертни изяви, участия в състезания, пленери и изложби на местно и национално ниво.Статията е публикувана на 1 октомври 2010Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Българската православна църква чества Димитровден
Почита се паметта на Свети Димитър. За покровителството на светията си съперничат гърци, българи, сърби, руснаци. Предполага ... прочети още »
Снимки: ОФК се върна на победния път в областната футболна група
През почивните дни се играха срещите от шести кръг на елитната окръжна футболна група в област Ямбол, ... прочети още »
Изтече гратисният период за зелените сертификати, започват засилени проверки
От днес започват засилени проверки за зелени сертификати. През изминалите дни властите отпуснаха гратисен период, за да могат обектите на ... прочети още »
Футболните отбори на Елхово и Симеоново ще се изправят един срещу друг днес в Елхово
Днес от 16:00 часа на стадиона в град Елхово сили ще премерят съставите на ОФК Елхово и ... прочети още »
„Зелен сертификат“ за преболедувалите COVID-19, установен с антигенен тест, от понеделник
От понеделник, 25 октомври, всички български граждани, които са преболедували COVID-19 и имат регистриран в Националната здравно-информационна ... прочети още »
Община Елхово организира кампания за безвъзмездно разделно събиране и обезвреждане на опасни отпадъци от домакинствата
Община Елхово уведомява жителите на общината, че на 26.10.2021 г. (вторник) от 10:00 до 16:00ч.,  съвместно с ... прочети още »