Снимки: Представителна изява на Клуб „Съвременно архивиране“ в Гимназия „Св. Кл. Охридски“ – гр. Елхово

Публикувано преди 10 години  |  Образование, Снимки

padДнес в Гимназия „Св. Кл. Охридски“ – гр. Елхово, се проведе последната представителна изява на Клуб „Съвременно архивиране“. През тази учебна година всички участници от 10-а клас допринесоха за изчерпателното отразяване на събитията от училищния живот – тържества, открити уроци, мероприятия и изяви на останалите клубове по Проект УСПЕХ.

Гости на събитието бяха г-жа Й. Драгоева – директор на Гимназията, учители и ученици.

Г-жа Петя Димитрова – ръководител на Клуба, изрази благодарността си към участниците за помощта, за положените усилия, за ценните идеи и незабравимите мигове, прекарани заедно. За всички ентусиасти имаше изготвен сертификат, с който им се предоставя възможност да кандидатстват за работа в местните медии.

Изявата на Клуб „Съвременно архивиране“ се превърна в анализ на изминалите събития, отразени в хронологичен ред на сайта на Гимназия „Св. Кл. Охридски“, както и реклама на Гимназията, придружена с видеофилм за изпращането на 12-а клас – специално подготвени от г-жа Петя Димитрова и участниците в Клуба. Видеото е колаж с неповторимите моменти от училищния живот на 12-а клас.

Всички присъстващи успяха да видят кадри от забавните моменти в работата на Клуба, заснети от репортерите десетокласници.


Статията е публикувана на 10 юни 2014

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА