Снимки: Представителна изява на Клуб „Сексуално и репродуктивно здраве“ в Гимназия „Св. Климент Охридски“ – гр. Елхово

Публикувано преди 10 години  |  Образование, Снимки

FASНа 18 юни 2014 г. от 14:00 часа се проведе заключителната представителна изява на Клуб „Сексуално и репродуктивно здраве“ по проект УСПЕХ в Гимназия „Св. Климент Охридски” – гр. Елхово.

Гостите на събитието – г-жа Йовка Драгоева – директор на Гимназията, г-жа Пенка Грозева – медицинско лице, ръководители на клубове, учители и ученици, останаха впечатлени от представянето на г-жа Маринка Стоева -ръководител на Клуба и от ентусиазираните участници.

С представителната изява на тема: Какво научих в Клуба по „Сексуално и репродуктивно здраве“? приключва работата на Клуба по проект УСПЕХ за настоящата учебна година. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на „Оперативна програма“ Развитие на човешките ресурси, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.

Участниците в Клуба – ученици от 10-а и 10-б клас, представиха четири мултимедийни продукта, част от интересната тематика, разглеждана по време на занятията. Презентациите бяха на теми: „Аборт”, „Рак на шийката на матката”, „Инвитро и наследствени болести”.

Целите на днешната изява бяха да се обобщят дейностите в Клуб „Сексуално и репродуктивно здраве“, реализирани по време на проекта, и знанията за живота, придобити от участниците в Клуба.

За проявената активност всеки ученик получи сертификат от г-жа Маринка Стоева. Тя благодари на десетокласниците за активното им участие и пожела на присъстващите да се радват на физическо ипсихическо здраве, защото здравето е най-голямото богатство.


Статията е публикувана на 18 юни 2014

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА