ОФК Елхово (U15) завоюва също шампионска титла, но в зона Бургас »

Гимназия „Св. Климент Охридски“ – Елховo с обовена уеб страница

Публикувано преди 10 години  |  Образование

gimПрез почивните дни стартира работа обновената електронна страница на Гимназия „Св. Климент Охридски“ – Елховo. (http://kliment-ohridski-elhovo.com/). Новата електронна страница на Гимназия „Св. Климент Охридски“ – Елховo запазва цялата база от данни от предходната електронна страница, която бе изградена в края на 2010 година, като всички новини и събития случили се през последните години, са видни и на новата електронна страница благодарения на екипа, който работи по модернизирането на „електронната визитка“ на елховската гимназия в Интернет.

Новата началната страница на Гимназия „Св. Климент Охридски“ – Елховo, ни посреща с кратка фотогалерия, както и последните няколко новини и събития случили се в елховската гимназия. В електронната страница има богата информация, която е полезна за настоящите и бъдещи ученици, които ще се обучават или се обучават към този момент в Гимназия „Св. Климент Охридски“ – Елховo, както и за техните родители.

Любопитните посетители на сайта могат да се запознаят с историята на елховско училище, администрацията, училищното настоятелство, училищния съвет, материалната база, с която училището разполага, бившите ученици завършили гимназията и тяхната реализация, както и всяка друга информация, касаеща училището. Посетителите на сайта ще имат възможността да разгледат актуалната седмична програма, правилника за дейността, училищния учебен план, както и графиците за консултации с ученици и родители на всеки един преподавател в гимназията.

Сайтът разполага с богата фотогалерия, което тепърва ще се допълва от всяко едно значимо събитие, случващо се в Гимназия „Св. Климент Охридски“ – Елховo, както и отдел с новини, които ще запознават не само учениците, а и всички жители на града с последните събития, случващи се там.


Статията е публикувана на 4 август 2014

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА