Снимки: Първи учебен ден в ОУ „Хаджи Димитър“ село Гранитово

Публикувано преди 10 години  |  Образование, Снимки

majНа 15.09 ОУ ,,Хаджи Димитър’’ село Гранитово, община Елхово отвори врати, за да посрещне своите ученици. За първи път с вълнение и радост прекрачиха прага на училището и 14 първокласници, водени от своята класна ръководителка Петя Колева.

Гости на празника бяха: г-н Петър Киров-кмет на община Елхово, г-н Христо Гечев-кмет на с. Гранитово, родители и общественици.

Директорът на училището, госпожа Веска Георгиева, приветства всички с добре дошли и пожела на ученици и учители успешна учебна година, а на първокласниците вяра в своята учителка и незабравими мигове в страната на знанието. Приветствие поднесе и г-н Петър Киров.

През учебната 2014-2015 година в училището ще се обучават 105 ученици. Ще продължи работата по ПРОЕКТ BG051РО001-3.1.06 ,,Подобряване на качеството на образованието в средищните училища чрез въвеждане на целодневна организация на учебния процес’’. Сформирани са четири ПИГ – две в начален и две в прогимназиален етап. Осигурени са дидактични материали по проекта, които правят престоя на учениците в училище по-приятен, а обучението по-интересно и полезно.

За всички ученици първият учебен ден започна в обновени и украсени класни стаи.

 


Статията е публикувана на 15 септември 2014

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА