Снимки: Отвориха ценовите оферти за доставка на готова храна в ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ – Елхово

Публикувано преди 10 години  |  Образование, Общество, Снимки

overtНа основание заповед на директора на ОУ “Св. св. Кирил и Методий” гр. Елхово, Закона за обществените поръчки, вътрешните правила за планиране, провеждане и възлагане на обществените поръчки и за контрол на обществените поръчки в ОУ “Св. св. Кирил и Методий” и във връзка с провеждане на открита процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет “Доставка на готова храна по предварителна заявка за учениците от ОУ “Св. св. Кирил и Методий” гр. Елхово” бе назначена комисия, която да разгледа и оцени постъпилите оферти. Председател на комисията е Иван Бараков – гл. счетоводител и членове Даниела Трендафилова – правоспособен юрист, Таня Саракостова – завеждащ административна служба, Светлана Иванова – старши учител начален етап и Мариана Тонева – старши възпитател.

Обособените позиции по обществената поръчка са две – доставка на обедна храна за учениците от 1 до 8 клас, участници в проект “Подобряване качеството на образованието в средищните училища чрез въвеждане на целодневна организация на учебния процес” и позиция номер 2 доставка на закуска за децата от подготвителната група и учениците от 1 до 4 клас. Комисията отвори постъпилите оферти от три фирми по реда на тяхното подаване – ЕТ “Имансон – Мара Делчева” гр. Елхово, ЕТ „Марина – Марина Георгиева“ гр. Елхово и „Странджата БГ“ ЕООД гр. Ямбол. Всички участници са допуснати до процедурата по отваряне на ценовите оферти.

По обособена позиция №1 за доставка на обедна храна ЕТ „Имансон – Мара Делчева“ гр. Елхово предложи цена 1.04 лв. без ДДС, а „Странджата БГ“ ЕООД гр. Ямбол предложи цена за изпълнение 0,95 лв. По позиция №2 за доставка на закуска ЕТ „Имансон – Мара Делчева“ предложи цена за изпълнение 0,35 лв., ЕТ „Марина – Марина Георгиева“ предложи цена 0,36 лв. и „Странджата БГ“ ЕООД предложи цена 0,34 лв. Резултатът от работата на комисията ще бъде описан в протокол, на база на който директорът ще определи фирмата доставчик, като критерият на класирането е най-ниска цена.


Статията е публикувана на 9 октомври 2014

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА