Снимки: Честит рожден ЦДГ „Надежда“ – Елхово

Публикувано преди 9 години  |  Образование, Снимки

Clipboard01Днес, 5.11.2014, ЦДГ”Надежда” отпразнува своя 29-ти рожден ден! И детските градини могат да имат рожден ден, щом са пълни с деца, усмихнати, празнично облечени и много щастливи, които всеки ден написват с присъствието си по едно редче в дългата приказка, наречена „Надежда”! Много радостни възгласи около празничната торта с фойерверки и свещички, много смях, музика и танци имаше във всички групи на детската градина. И подаръци, с които родителите зарадваха децата и помогнаха за обогатяването на центровете за дейност в детските занимални – колички с бебета, камиони и най-различни возила, макети по безопасност на движението, пъзели, кубчета, ферми, книжки и много други играчки. Най-малките деца от група „Щурче” вече са сигурни, че в детската градина е хубаво, спокойно, всички танцуваха и се радваха на изненадите. С импровизирания весел влак, децата пристигнаха в празничната занималня. Поздравиха се с песента „Крушки” и „Аз мога тъй”. Почти техни връстници, децата от група „Червена шапчица” бяха в добро настроение, бяха щастливи около тортата, която беше подарък от родителите на Дени, семейство Денчеви, за което благодарим! В подготвителна група „Слънчо” /5 годишни/ имаше толкова пакети с подаръци, колкото бяха децата в групата – за център „Семейство”! Празничната обстановка, с много цветя и балони се допълни с веселото настроение на децата! Имаше стихотворения за празничния ден, песни и танци, без които няма как. В подготвителна група „Славейче”/5 годишни/ очакваха с нетърпение празничната торта , украсено беше с балони и цветя. И разбира се, децата получиха много подаръци – комплект за лекарски кабинет, ферма и др.. Пяха песни, танцуваха и се веселиха.

Децата от подготвителна група „Маргаритка” бяха изненадани от майката на Стефи, леля Диди, която донесе подаръци – забавни игри, пъзели, кукла, игра по БДП . Децата получиха и личен подарък от леля Диди-свирка с балон. Танцуваха, пяха песни , слушаха музика.

В група „Звънче” посветиха цялата седмица на рождения ден на детската градина. Проведоха се разговори за рожден ден, рисуваха на тема :”Рожден ден”, имаше много забавни игри и ежедневни изненади. Днес всяко дете беше облечено като приказен герой, герой от детско предаване на свой приказен карнавал – появи се Червената шапчица, Ловец, Пепеляшка, Маша и Мечока, Трите пеперуди, Том и Джери, Снежанка, кралици, Малкият принц и др. Участваха в забавни игри – „Пуканица” на балони, имаше и фокуси.

С приказните костюми децата посетиха кукления театър в салона на детската градина. Това беше едно незабравимо весело шоу , в което участваха и всички деца.

Честит празник на всички, работещи в ЦДГ”Надежда”, на децата и техните родители! Весел ден!

Ръководството на ЦДГ ”Надежда” – Елхово

[nggallery id=“1574″]


Статията е публикувана на 5 ноември 2014

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА