Снимки: Футболните отбори на ПГ „Стефан Караджа” град Елхово и ПГ по МСС „Ернесто Че Гевара” се срещнаха в село Бояново

Публикувано преди 10 години  |  Образование, Снимки, Спорт

OLYMPUS DIGITAL CAMERAВ изпълнение на дейностите заложени в училищния спортен календар на ПГ „Стефан Караджа” гр. Елхово за учебната 2014/2015 година и във връзка с проект по 129 ПМС за развитие на физическата култура и спорт на 05.11.2014г. футболистите на ПГ „Стефан Караджа” гр. Елхово с треньор Александър Петков, се срещнаха с отбора на ПГ по МСС „Ернесто Че Гевара” с.Бояново на стадиона в село Бояново.

След оспорвана игра футболната среща приключи с резултат 1:1. През първото полувреме в 20 минута Теодор Бараков от 12а клас за гостите със силен далечен удар от 30 метра заби топката в мрежата на противника. През второто полувреме в 42 минута домакините изравниха резултата чрез самостоятелен пробив на Митко Тодоров от 10 клас.

Добри прояви от отбора на ПГ „Стефан Караджа” гр. Елхово имаха вратарят Мирослав Митков – 9б клас, в отбраната Георги Косев – 11б клас, нападателят и голмайстор Теодор Бараков – 12а клас и капитана на отбора Даниел Танев – 11б клас.

Отборите бяха подкрепяни от фенове и учители от двете гимназии.  Срещата премина в приятелски и спортсменски дух, а двата отбора се разделиха с пожелание за нови срещи в бъдеще.

 


Статията е публикувана на 6 ноември 2014

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА