ОФК Елхово разгроми ФК Ботев – Генерал Инзово с 5:1

Публикувано преди 14 години  |  Спорт

ОФК „Елхово” – гр. Елхово постигна убедително втората си победа под ръководството на Димитър Иванов, като се наложи с 5:1 като домакин на ФК „Ботев” – с. Генерал Инзово. До момента домакините бяха записали една победа и един равен резултат, но не срещнаха никакви проблеми на градския стадион в Елхово, и се възползваха от грешките на гостуващия тим, за да постигнат разгромен успех.
В сравнително спокоен мач за окръжните групи, с не много положения, ФК „Ботев” – с. Генерал Инзово не успя да се противопостави на силния тим на „бяло-зелените” и те без да се напъват отбелязаха пет гола. Все пак това не е най-изразителната победа на елховлии от началото на шампионата, тъй като до момента тимът бе вкарвал също пет, но безответни попадения на отбора на с. Калчево в първия кръг от шампионата пак в гр. Елхово.

След доброто начало на сезона ФК „Ботев” – с. Генерал Инзово, записа своята първа загуба. ОФК „Елхово” – гр. Елхово си подсигури успех в двубоя още през първото полувреме, като за по-малко от 30 минути реализира два гола.

Второто полувреме продължи в същия лежерен дух, като опасностите пред двете врати се брояха на пръсти, а ОФК „Елхово” – гр. Елхово контролираше спокойно топката. След няколко резултатни контраатаки, домакините увеличиха резултата в своя полза и той набързо набъбна на 5:0.
Към края на срещата, след като старши треньора на ОФК „Елхово” – гр. Елхово – Димитър Иванов направи всички свои смени, футболист на домакините се контузи няколко минути преди края на срещата. Гостите се възползваха от численото си предимство и от статичен удар успяха да вкарат почетно попадение и да определят крайният резултат – 5:1.


Статията е публикувана на 2 октомври 2010

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА