Снимки: Нови цветни шкафове за играчки и материали обновиха средата в ЦДГ „Надежда“ – Елхово

Публикувано преди 9 години  |  Образование, Снимки

IMG_5699С нови цветни и красиви шкафове за играчки и материали обновиха средата в детските занимални, три от групите на целодневна детска градина „Надежда”. Със средства на групите, събрани от празници и базари, както и с помощта на родителите, бяха закупени нови шкафове за три от групите – „Щурче”, „Червена шапчица” и „Звънче”. Някои от шкафовете са открити, стъпаловидни, за материали, до които децата да имат непрекъснат достъп през деня, други имат вратички, за дидактични материали, но всички са в приятни цветове – резеда, оранж, синьо, жълто. Семейството на Ани – Керанка и Християн Кускунови, дариха част от парите на групата, която посещава детето им – група «Щурче» – 430 лева.

Учителите Людмила Митева и Кина Димова и директорът на детската градина Мария Какърова, им благодарят , като им пожелават здраве и успехи! Шкафовете са от фирма «Канспорт» Кукорево, с интересен и приятен дизайн, дано да се ползват дълго време от деца и учители.

Благодарим на семейство Кускунови, както и на всички родители, които помогнаха да се закупят шкафовете, на учителите, които със своята креативност, участват във всички базари по различни поводи, като по този начин с реализираните средства, допринасят за обогатяването на средата.


Статията е публикувана на 23 март 2015

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА