Връчиха сертификати по програма Лидер в Елхово

  263 | Публикувано преди 11 години  | Общество

Приключиха обученията на местни лидери за подхода ЛИДЕР. Обученията са предвидени по проект  “Придобиване на умения и постигане на обществена активност за потенциална местна инициативна група на територията на Община Елхово”, по Програмата за развитие на селските райони 2007-2013, изпълняван от община Елхово.

Г-н Христо Христов – зам. кмет на Община Елхово връчи сертификати на успешно преминалите модулно обучение. Това са 40 души, представители на местната власт, бизнеса, неправителствения сектор, младежки общности и други заинтересовани страни. Обучението е осъществено в 4 модула. Първият е насочен към представяне на знания и развитие на умения за Подхода ЛИДЕР, характеристики, устойчивост, ползи за местните общности и прилагането му в България. Другите три модула са ориентирани към развитие на лидерските умения на участниците в обученията.

Обученията са част от дейностите заложени в проекта. Основната цел на екипа, работещ по проекта е да се използва наученото в практиката  в процеса на разработване и прилагане на Стратегията за местно развитие, която се основава на нуждите и потребностите на местните общности.Статията е публикувана на 4 октомври 2010Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Българската православна църква чества Димитровден
Почита се паметта на Свети Димитър. За покровителството на светията си съперничат гърци, българи, сърби, руснаци. Предполага ... прочети още »
Снимки: ОФК се върна на победния път в областната футболна група
През почивните дни се играха срещите от шести кръг на елитната окръжна футболна група в област Ямбол, ... прочети още »
Изтече гратисният период за зелените сертификати, започват засилени проверки
От днес започват засилени проверки за зелени сертификати. През изминалите дни властите отпуснаха гратисен период, за да могат обектите на ... прочети още »
Футболните отбори на Елхово и Симеоново ще се изправят един срещу друг днес в Елхово
Днес от 16:00 часа на стадиона в град Елхово сили ще премерят съставите на ОФК Елхово и ... прочети още »
„Зелен сертификат“ за преболедувалите COVID-19, установен с антигенен тест, от понеделник
От понеделник, 25 октомври, всички български граждани, които са преболедували COVID-19 и имат регистриран в Националната здравно-информационна ... прочети още »
Община Елхово организира кампания за безвъзмездно разделно събиране и обезвреждане на опасни отпадъци от домакинствата
Община Елхово уведомява жителите на общината, че на 26.10.2021 г. (вторник) от 10:00 до 16:00ч.,  съвместно с ... прочети още »