Снимки: За Довиждане детска градина – весела екскурзия!

Публикувано преди 9 години  |  Образование, Снимки

SN851608На 14.05.2015г децата от гр. „Маргаритка“, бъдещите първокласници и още 5 деца от гр. „Звънче” и гр. „Славейче“, заедно със своите родители, осъществиха дълго чакана и желана екскурзия до зоологическата градина в Стара Загора. Всяко от децата бе придружено от мама или тате, или друг близък. Пътуването беше много спокойно. Децата се радваха, че могат да бъдат всички заедно от групата, а с тях са и близките им. В зоопарка с любопитство разглеждаха животните – лъв, тигър, леопард, маймуни, лисици, папагали, лами, щраус, ему и още много животни. Голям интерес предизвикаха огромните мечки.

Много емоции и весели усмивки имаше в залата на смеха – залата с кривите огледала. Децата се забавляваха с веселите пози и физиономии. Личеше задоволството на родителите от организираната по този начин екскурзия. Всеки от тях можеше да снима детето си и да се радва на неговите емоции.

„Благодарим за чудесната екскурзия!” – така беше изказано задоволството и радостта на всички от пътуването, което ще остане още един незабравим спомен от годините, прекарани в детската градина.


Статията е публикувана на 22 май 2015

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА