Снимки: ВРЪЧВАНЕ НА ДИПЛОМИ И НАГРАЖДАВАНЕ НА ЗРЕЛОСТНИЦИТЕ ОТ ГИМНАЗИЯ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ – ГР. ЕЛХОВО

Публикувано преди 9 години  |  Образование, Снимки

IMG_2923На 22 юни от 10,00 ч. се състоя официалното връчване на дипломите на зрелостниците от Гимназия „Св. Климент Охридски“. 65 дванадесетокласници от Випуск 2015 г. получиха дипломи за завършено средно образование с общ успех – Мн. добър 5,01, връчени от г-жа Нели Никова – председател на Управителния съвет на Училищното настоятелство, както и от г-жа Йовка Драгоева – директор на Гимназията.

Дванадесетокласниците могат да се похвалят и с много добър резултат от своите дипломи: 18 ученици с успех Отличен, 31 ученици с успех Мн. добър, 15 ученици с успех Добър и един ученик с успех Среден. За тези отлични резултати бяха удостоени със заслужени аплодисменти от учителите и учениците в Гимназия „Св. Климент Охридски“ – гр. Елхово.

Училищното настоятелство осигури следните награди за дипломираните гимназисти: плакети за първите четирима по успех, луксозни тефтери с логото на Гимназията за отличниците и за спомен на всички завършващи – по един химикал с името на Гимназията.

Водещите пожелаха на дипломираните зрелостници през септември да прекрачат прага на желания университет и след това – успех в едно друго училище – Училището на живота!


Статията е публикувана на 22 юни 2015

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА