ОФК Елхово (U15) завоюва също шампионска титла, но в зона Бургас »

Снимки: ОДЗ Невен отбеляза първи учебен ден с празнична програма

Публикувано преди 9 години  |  Образование, Снимки

IMG_4892От много години 15.09. се превърна в национален празник за България. На този ден учители, ученици, деца, родители, общественици споделят, че образованието е критерият, който открива пътя за успехите на обществото.

Обединено детско заведение „Невен” за 41 път отваря врати за най-малките граждани на гр. Елхово и селата Гранитово и Лесово. През тази учебна година в детското заведение са приети общо 202 деца на възраст от 2 години до постъпване в първи клас, разпределени в 10 възрастови групи, от които 2 яслени. Децата в задължителна предучилищна подготовка са 102. За децата ще се грижат квалифицирани учители и служители – помощно-обслужващ персонал.

В днешния празничен ден децата от подготвителните групи с песни, стихове, танци предадоха празнична атмосфера и добро настроение. Към всички участници в празника бяха отправени поздравления и пожелание за здраве, успешна учебна година и качествена подготовка на децата за училище.

Директорът на детското заведение Донка Попова изрази, уважение и почит към учителите на децата за тяхната всеотдайност и ежедневна, неуморна грижа, към персонала на ОДЗ, който осигурява необходимите условия да се чувстват децата весели и да живеят жизнерадостни в детската градина.

Г-жа Попова сподели, че от детската градина се полагат основите за по-нататъшното развитие на децата, пожела успешна и творческа учебна година изпълнена с много любов и внимание към децата. На родителите тя пожела да бъдат добри партньори при възпитанието на децата. Към малчуганите г-жа Попова се обърна с мили думи с пожелание за незабравими моменти в детската градина

За доброто функциониране на детската градина са извършени ремонтни дейности във всички бази, в санитарните помещения и в офисите за разпределяне на храната на децата.


Статията е публикувана на 15 септември 2015

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА