ОФК Елхово (U15) завоюва също шампионска титла, но в зона Бургас »

Снимки: Малчуганите от ЦДГ Надежда – Елхово и филиал село Бояново отбелязаха подобаващо началото на учебната година

Публикувано преди 9 години  |  Образование, Снимки

IMG_0153Целодневна детска градина „Надежда” посрещна новата учебна 2015/2016 година с двор, пълен с празнично облечени деца, учители и родители! Макар и символично, заради непрекъснатия учебен процес, учебната година беше открита с песни , стихове и танци на децата от подготвителните групи. Учителката Мария Тонева откри празничния ден с „Добре дошли” към най-малките деца, които отскоро са в детската градина в групите”Звънче” и „Маргаритка”. С пожелание за успехи през годината, се обърна тя към най-големите деца, които догодина ще бъдат в първи клас – децата от групите „Слънчо” и „Славейче”.

Ефективен и качествен възпитателно-образователен процес , който да носи удовлетворение на деца, учители и родители, пожела г-жа Мария Какърова, директор на учебното заведение! И успешна учебна година!

С огромна радост и вълнение днес екипът на детска градина „Надежда”, филиал с. Бояново посрещнахa малките деца и отбелязаха началото на новата учебна година.

Децата изживяха истинска радост, обградени с много цветни балони и весели играчки. По – големите поздравиха своите малки приятели със стихчета и песни. Всички се включиха в динамичен танц и така забавлението се превърна в истинско парти. Малчуганите от ДГ посетиха и училището в с.Бояново, където бяха поканени на празника за откриването на учебната година. С много интерес гледаха изявите на големите ученици . Денят продължи с музикални игри и детска дискотека. Всички усетиха удоволствието от това, че са заедно!

Колективът при  ЦДГ,,Надежда” – филиал с. Бояново пожелава на всички учители, ученици, деца от ДГ здраве и успешна учебна година! Нека всички – учители, деца, родители вървим заедно по пътя на знанието, преоткриването на света и да запазим в сърцата си доброто отношение и приятелството!

 

 


Статията е публикувана на 15 септември 2015

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА