ОФК Елхово (U15) завоюва също шампионска титла, но в зона Бургас »

Видео и снимки: Четири кметства в община Елхово с нов облик

Публикувано преди 9 години  |  Образование, Снимки

metsС нов облик са четирите сгради на кметствата в селата Чернозем, Лалково, Жребино и Пчела в община Елхово. Дейностите по обновяване на сградите на кметствата по селата Чернозем, Лалково, Жребино и Пчела в община Елхово, чрез извършване на строително-ремонтни работи на сградите, се реализира чрез изпълнението на проект на община Елхово по мярка 321 „Основни услуги за населението и икономиката в селските райони” към Стратегия за местно развитие на МИГ-Елхово (2012-2015) по ПРСР 2007 – 2013.

С цел подобряване състоянието на общинските сгради предоставящи общински услуги бе извършена подмяна на дограмите с нова петкамерна с двоен стъклопакет, бяха монтирани подпрозоречни РVC первази, алуминиеви козирки, улуци, водосточни тръби, есове и водосточни казанчета. Извършени бяха бояджийски дейности, което включваше предварително изкърпване на фасадите, грундиране и боядисване. Общата стойност на разходите по този проекта са 18 036, 44лв.

Припомняме Ви, че в други пет села бяха обновени Читалищата отново по европейски проект в селата Кирилово, Бояново, Лесово, Маломирово и Раздел, а със средства от солидарният ЕС бе подменено уличното осветление във всички села на община Елхово по-рано през тази година.


Статията е публикувана на 18 септември 2015

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА