ОФК Елхово (U15) завоюва също шампионска титла, но в зона Бургас »

Снимки: Община Елхово продължава изпълнението на капиталовата програма за 2015г.

Публикувано преди 9 години  |  Образование, Снимки

IMG_0001Продължават ремонтните дейностите по капиталовата програма за тази година на община Елхово. Към този момент се завършва полагането на трети слой асфалт на  кръстовището пред нотариата в град Елхово, което свърза новоизградения площад Христо Ботев и подменената асфалтова настилка на ул. Победа преди 4 години. Също със средства от капиталовата програма преди дни бе положена нова тротоарната настилка.

В изпълнение на тези дейности беше подменен водопровода по ул. Марица в града и към момента се подменят тротоарните настилки по същата улица. Целта на общинското ръководство е с капиталова програма през следващата година да бъде асфалтирана ул. Марица.

Със средства от капиталовата програма на община Елхово към момента текат ремонти дейности и на ул. Васил Левски (бел. ред: улицата към пазара). Там също е подменена водопроводната мрежа и тротоарните настилки.

Приоритетно през годините се работи по подмяна на водопроводи на улици,  където община Елхово има готови проекти за благоустрояване. По този начин след като е подменен водопровода ще могат да се ремонтират и уличните настилки.


Статията е публикувана на 8 октомври 2015

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА