Детският футболен отбор на ОФК Елхово триумфира с шампионска титла в зона Сливен »

Снимки: Весел есенен празник организираха учителите с децата от групите в ЦДГ Надежда – Елхово

Публикувано преди 9 години  |  Образование, Снимки

thumb_IMG_0094Весел есенен празник организираха учителите с децата от групите „Щурче” – Кина Димова и Людмила Митева и помощник-възпитателка Златка Ташева и „Червена шапчица” – Жулиета Георгиева и Станка Николова и пом. възпитателка Николина Димова. С много песни, танци и весели игри те показаха колко много обичат есента с нейните щедри дарове – плодове и зеленчуци, с последните слънчеви лъчи и с благодатните й дъждове. Децата показаха много знания за сезона Есен, казваха гатанки, пяха песни за есента, танцуваха. Заедно, с родители и учители, децата предварително изработиха чудни есенни украси и плодородието на есента оживя във фоайето на спортния салон.

Госпожа Кина Димова уши красиви костюми за различните плодчета и зеленчуци, родителите на Виктор помогнаха с ушиването на част от костюмите, благодарим им! Родителите и близките на децата от група „Щурче” изработиха у дома красиви есенни колажи, пана, макети, като показаха изключителна сръчност, въображение и изобретателност. Децата бяха изключително горди от задружните постижения и заедно със своите учители ги подредиха в красива изложба. На масите оживяха горски къщички, есенни дворове с наръчи дърва, усмихнати тикви, короновани лукчета и кратунки, къдрави зелки, безброй есенни природни материали, които бяха влезли в употреба.

Благодарим на всички, включили се в есенната ни изложба. Всичко това показа богатствата на есента, красивите есенни багри, боядисали листата на дърветата в кафяво, червено, жълто и оранжево, изобилието на плодове и зеленчуци, разнообразните природни материали, за които е нужна сетивност, за да се видят и използват. Благодарим ви, скъпи семейства, че ни помогнахте за хубавия есенен празник на децата!


Статията е публикувана на 27 октомври 2015

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА