Снимки: Със състезание за управление на велосипед ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ отбеляза Световния ден на възпоменание за жертвите от ПТП

Публикувано преди 8 години  |  Образование, Снимки

IMG_1271С резолюция на Асамблеята на Организацията на Обединените нации от 2005 година всяка трета неделя на ноември е обявена за Световен ден на възпоменание на жертвите на пътно-транспортните произшествия.

ОУ „Свети Паисий Хилендарски“ отбеляза този ден със състезание по майсторско управление на велосипед. Общо 51 ученици от 3 до 7 клас се включиха в надпреварата. Учениците трябваше точно и бързо да преминат през трудно трасе с велосипед, да балансират и да преминат по своя маршрут през препятствие, слалом между конуси и скоростна отсечка. За всяко нарушение им се начисляваха наказателни точки. За победителите бяха предвидени предметни награди и грамоти, които бяха връчени от помощник – директора на учебното заведение г-н Бординяшки.

На първо място при третокласниците се класира Георги Андронов, след него на второ място с еднакъв брой точки се класираха Живко Иванов и Максимилиян Минчев, а на трето място финишира Ивайло Янакиев.

При четвъртокласниците на първо място се класира Мирослав Димитров, на второ място се класира Мартин Мирчев, а трети завършиха Стоян Георгиев и Ивайло Асенов.

При петокласниците първи бе Стелиан Маринов, втори се класира Галин Танев, а на трето място Петър Петров.

При 6-7 клас на първо място се класира Илиян Попов, на второ място се класира Майкъл Димитър Димитров, а трети завърши Деян Ангелов.

В категорията на момичетата на първо място финишира Симона Кръстева, на второ място Таня Зотова и на трето място Галена Янчева.

Връчени бяха и поощрителни награди за атрактивно управление на велосипед на Никола Илиев, Максимилиян Минчев и Георги Андронов.


Статията е публикувана на 13 ноември 2015

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА