Снимки: Приятелска футболна среща между отборите на две от професионалните гимназии в община Елхово

Публикувано преди 8 години  |  Образование, Снимки, Спорт

OLYMPUS DIGITAL CAMERAНа 25.11.2015г. на стадиона в село Бояново се проведе приятелска футболна среща между отборите на ПГ „Стефан Караджа” гр.Елхово с треньор Александър Петков и ПГ по МСС „Ернесто Че Гевара” с.Бояново, в изпълнение на дейностите заложени в училищния спортен календар на ПГ „Стефан Караджа” – Елхово за учебната 2015/2016 година и във връзка с ПМС №129/2000г. за подпомагане на физическото възпитание и спорт.

След оспорвана игра футболната среща приключи с резултат 4:2 в полза на отбора от на ПГ „Стефан Караджа” – Елхово.

Още в първата минута Божидар Мишев от 12б клас за гостите изпълни технично отсъдения единадесет-метров наказателен удар. В края на първото полувреме отбора на с.Боянова с две контраатаки поведоха с резултат 1:2. През второто полувреме Даниел Танев от 12б клас след самастоятелен пробив изравни резултата. По-късно Александър Бараков от 10б клас с далечен удар доведе до 3:2 за гостите. В последните минути отново Даниел Танев оформи крайния резултат 4:2 за футболистите от ПГ „Стефан Караджа” гр.Елхово.

Гости на футболната среща бяха бяха г-н Георги Георгиев – старши експерт по български език и литература и по физическо възпитание и спорт в РИО –Ямбол, инж.Христо Петев – директор на ПГ „Стефан Караджа” – Елхово, инж.агр.Димчо Георгиев – директор на ПГ по МСС „Ернесто Че Гевара” с.Бояново. Отборите бяха подкрепяни от фенове и учители от двете гимназии.

Срещата премина в приятелски и спортсменски дух, а двата отбора се разделиха с пожелание за нови срещи в бъдеще.

След футболната среща в сградата на Професионална гимназия „Стефан Караджа” гр.Елхово, ръководството на училището в лицето на директора инж. Христо Петев и пом.директора инж.Таня Михнева и Александър Петков – учител по физическото възпитание и спорт наградиха най-добре изявилите се футболисти с предметни награди и грамоти. За наградата „Голмайстор” бе определен Даниел Танев от 12б клас, за „Най-добър нападател” – Павлин Стоянов от 9б клас, за „Най-добър защитник” – Мирослав Минков от 10б клас и за „Спортсмен на мача”- Георги Косев от12б клас.


Статията е публикувана на 27 ноември 2015

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА