ОФК Елхово (U15) вдигна шампионската титла на зона Бургас »

Ученици, учители и служители от Гимназия „Св. Климент Охридски“ – Елхово се включиха в благотворителната акция „Заедно за Ники“

Публикувано преди 8 години  |  Образование, Общество

gimВ поредицата от дейности, които Гимназия „Св. Климент Охридски“ – гр. Елхово осъществи по повод Патронния си празник – 8 декември, бе и включването на ученици, учители и служители в благотворителната акция „Заедно за Ники“.

В отворената банкова сметка на Николай Димитров, възпитаник на Гимназията, който се нуждае от операция в Германия, беше преведена сумата от 764 лева.

Припомняме Ви, че само преди две седмици талантливи младежи от град Елхово проведоха благотворителен базар, който също бе в подкрепа на Николай Димитров от Елхово. Тогава младежите събраха 2309 лева.

Николай Димитров е от гр.Елхово, след тежка катастрофа и прекарани няколко дни в кома, е с развита Сирингомиелия и Синдром на Киари. Това е рядко срещано заболяване, което се характеризира с образуване на кухини в гръбначния мозък, което довежда до пълна парализа. Николай може да се оздравее, но за целта трябва да бъде опериран в клиника по неврохирургия в град Хановер – Германия. За да бъде осъществена тази операция е необходима сумата от 30 000 евро.

Всеки лев дарение го приближава към нормалния начин на живот и здраве!

Всеки, който желае може да приведе средства по откритата дарителска сметка в Банка ДСК :

IBAN: BG65 STSA 9300 0022 9550 37, BIC : STSA BGSF, сметка 02/0000 0000 2295 5037 – Николай Димитров Димитров, гр. Елхово, ул. „Момина сълза” 3

PayPal: nikoz86@abv.bg

Нека дадем шанс на този млад човек да оздравее и да продължи живота си като всички нас. Нека върнем усмивката на лицето му!


Статията е публикувана на 7 декември 2015

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА