Снимки: Дядо Коледа зарадва дечицата от ЦДГ „Надежда“ – Елхово

Публикувано преди 8 години  |  Образование, Снимки

IMG_1405538104Дядо Коледа посети децата от ЦДГ „Надежда” гр. Елхово. Дългите изпъстрени с желания писма на децата от групите стигнаха до добрия старец и той щедро напълни детските ръчички с подаръци, озари лицата с усмивки и направи деня още по-празничен, емоционален и красив.

Още от ранни зори в детските занимални зазвучаха коледни мелодии и засияха детски очи, изпълнени с надежда и очакване за мечтаните подаръци. Малки снежинки и усмихнати джуджета с нетърпеливи очи поглеждаха към прозорците, за да видят дали не се задава вече добрия старец с чувала пълен с изненади.

Актьорите от Държавен куклен театър Сливен със своята приказна постановка „Замръзналият Луничко” направиха празника още по-вълнуващ. С края на пиесата вълшебната завеса се повдигна и радостните възгласи на децата изпълниха салона на детската градина. С пълен чувал подаръци се появи и самият той, така дълго очакван и желан – Дядо Коледа. Протегнатите детски ръце и радостните искрици в очите на децата, песните и стиховете, с които го посрещнаха показаха колко послушни и добри са били през цялата година, и колко много неща са научили. Въпреки умората от дългото пътуване от далечна Лапландия, Дядо Коледа посети всяка група, дари на всяко дете желаният от него дар и пожела на децата да са здрави и послушни и да го очакват отново съвсем скоро в тихата и свята нощ във всеки дом.

Екипът на ЦДГ „Надежда”-Елхово пожелава светли и честити празници на всички! Нека бъдем здрави, изпълнени с обич и доброта, да се радваме на благополучие и благоденствие, да отворим сърцата и душите си и пуснем искрицата на магията и коледния дух да озарят лицата ни. Весела Коледа и щастлива Нова година!


Статията е публикувана на 21 декември 2015

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА