Снимки: Коледен празник в ОУ “Св. Св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово

Публикувано преди 8 години  |  Образование, Снимки

22Винаги когато наближава Коледа, започваме да се чувстваме по различен начин. Този празник е най-тихият и светъл ден в годината. Рождество Христово не е само ден, на който си подаряваме любими и желани вещи. Той е времето, в което се обръщаме към близките си, за да им дарим обичта си, за да им покажем, че те са най-важната част от живота ни.

Светлината на Коледа е толкова въздействаща и всеки от нас я носи  в сърцето си. Това ни прави част от коледната магия.

Празникът Рождество Христово не е в скъпите подаръци. Той е в това да направиш някого щастлив. И ето, Коледа е подходящ момент да подарим щастие, да дарим усмивка, да подадем ръка.

Това и направиха днес учениците от ОУ“Св. Св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово с тържеството по случай предстоящият празник. Всички участници подариха на присъстващите весело настроение, усещане за топлина и обич.

На сцената участниците в концерта пресъздадоха моменти от традицията на Бъдни вечер, а Коледарите я огласиха със своите песни и пожелания за много здраве и берекет.
Настроението вдигна емоционалния Коледен танц и завладяващата песен „Весела Коледа“.

Празникът завърши с благопожелания за здраве и бодрост, за повече труд и учение, за човечност и доброта.

За най-светлият семеен празник към всички ученици, учители и служители най-топли думи отправи и Директорът на ОУ“Св. Св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово – г-жа Тинка Атанасова.


Статията е публикувана на 23 декември 2015

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА