Кримсводката – марихуана, нарязани гуми, труп, пожари, разбит кафе-автомат

  329 | Публикувано преди 12 години  | Криминално

При полицейска акция в наследствен имот на улица „Хан Крум“ в Елхово е намерена и иззета около 1.5 кг. зелена маса, която на полевите тествое реагира на  – „Марихуана“. С обвинение че отглежда и притежава наркотично вещество е задържан 24-гдишен жител на града.

За времето от 21 ч. до 2 ч. таз инощ неизвестни са разбили ламаринения шкаф и монетника на кафе машина пред заведение на улица „Криволак“ в Ямбол, собственост на 36-годишна наша съгражданка (собственик на заведението не на улицата :) Откраднати са 60 лева, а щетите заявителят оценяа общо на 600 лв.

На осем сигнала за пожари (на сухи треви) са се отзовавали през изминалото денонощие служителите на Пожарна безопаснос и сигурност в областта

На 17-ти в село Чарган е намерен на улица „Опълчанска“ 19 трупът на 58-годишен жител на селото. При първоначалния оглед следи за насилствена смърт или самоубийство не са открити. чака се патоанатомичната експертиза, информира дежурният.

Заявление за това че е намерил на паркинга пред блока, в който живее колата си с четири нарязани гуми е подал в РУП-Ямбол 60-годишен Ямболлия, обитаващ апартамент в квартал „Христо Ботев“ № 1.

Сесмица преди да изтече месец от случилото се, заявление в РУП-Ямбол е подало18 годишно момче от улица „Драва“, заявление, в което се твърди, че на 25 около 19 ч. август в двора на ЦДГ „Мечо Пух“ му бил откраднат мобилния телефон марка „Нокиа“Статията е публикувана на 26 септември 2010


Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Отбелязваме Световния ден на хипертонията
На 17 май отбелязваме Световния ден за борба с хипертонията. Сърдечносъдовите заболявания остават водещата причина за смърт ... прочети още »
Живко Иванов е сред 10-те финалисти за Годишните награди на Фондация "Енчо Керязов" в категория Спорт
Десетте най-силни кандидатури, които продължават към финала за Годишните награди на Фондация "Енчо Керязов", вече са ясни ... прочети още »
Поредно успешно представяне на ученици от ПГ „Св. Климент Охридски“ на Национална олимпиада по ИТ
На 14 май 2022 т.г. Диан Гинчев и Димитър Маджаров от 8А клас се явиха на финалния ... прочети още »
Награда от 11-ти Национален конкурс за шестокласничка от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово (+снимки)
Награда от 11-ти Национален конкурс за изработване на театрална кукла на любими литературни герои за шестокласничка от ОУ ... прочети още »
Загина шофьор, а 2 жени са ранени в жестока катастрофа близо до село Княжево
В тежка катастрофа загина шофьор на 61 г., а две негови спътнички са ранени и откарани в ... прочети още »
Окончателно – украинският шофьор, причинил катастрофа до Лесово, е осъден на 4 години затвор
Върховният касационен съд остави в сила решение на Апелативен съд – Бургас по делото за катастрофата край ... прочети още »