Кримсводката – марихуана, нарязани гуми, труп, пожари, разбит кафе-автомат

  253 | Публикувано преди 11 години  | Криминално

При полицейска акция в наследствен имот на улица „Хан Крум“ в Елхово е намерена и иззета около 1.5 кг. зелена маса, която на полевите тествое реагира на  – „Марихуана“. С обвинение че отглежда и притежава наркотично вещество е задържан 24-гдишен жител на града.

За времето от 21 ч. до 2 ч. таз инощ неизвестни са разбили ламаринения шкаф и монетника на кафе машина пред заведение на улица „Криволак“ в Ямбол, собственост на 36-годишна наша съгражданка (собственик на заведението не на улицата :) Откраднати са 60 лева, а щетите заявителят оценяа общо на 600 лв.

На осем сигнала за пожари (на сухи треви) са се отзовавали през изминалото денонощие служителите на Пожарна безопаснос и сигурност в областта

На 17-ти в село Чарган е намерен на улица „Опълчанска“ 19 трупът на 58-годишен жител на селото. При първоначалния оглед следи за насилствена смърт или самоубийство не са открити. чака се патоанатомичната експертиза, информира дежурният.

Заявление за това че е намерил на паркинга пред блока, в който живее колата си с четири нарязани гуми е подал в РУП-Ямбол 60-годишен Ямболлия, обитаващ апартамент в квартал „Христо Ботев“ № 1.

Сесмица преди да изтече месец от случилото се, заявление в РУП-Ямбол е подало18 годишно момче от улица „Драва“, заявление, в което се твърди, че на 25 около 19 ч. август в двора на ЦДГ „Мечо Пух“ му бил откраднат мобилния телефон марка „Нокиа“Статията е публикувана на 26 септември 2010Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Българската православна църква чества Димитровден
Почита се паметта на Свети Димитър. За покровителството на светията си съперничат гърци, българи, сърби, руснаци. Предполага ... прочети още »
Снимки: ОФК се върна на победния път в областната футболна група
През почивните дни се играха срещите от шести кръг на елитната окръжна футболна група в област Ямбол, ... прочети още »
Изтече гратисният период за зелените сертификати, започват засилени проверки
От днес започват засилени проверки за зелени сертификати. През изминалите дни властите отпуснаха гратисен период, за да могат обектите на ... прочети още »
Футболните отбори на Елхово и Симеоново ще се изправят един срещу друг днес в Елхово
Днес от 16:00 часа на стадиона в град Елхово сили ще премерят съставите на ОФК Елхово и ... прочети още »
„Зелен сертификат“ за преболедувалите COVID-19, установен с антигенен тест, от понеделник
От понеделник, 25 октомври, всички български граждани, които са преболедували COVID-19 и имат регистриран в Националната здравно-информационна ... прочети още »
Община Елхово организира кампания за безвъзмездно разделно събиране и обезвреждане на опасни отпадъци от домакинствата
Община Елхово уведомява жителите на общината, че на 26.10.2021 г. (вторник) от 10:00 до 16:00ч.,  съвместно с ... прочети още »