Калчево разгроми Тунджа-Спорт насред Елхово с 1:5

Публикувано преди 14 години  |  Спорт

В мач от пети кръг на Областна група мъже „Ямбол-Юг” съгражданите ни от ФК”Тунджа-спорт бяха разгромени на собственият си стадион от отбора на Калчево с резултат 1:5.

Началото на срещата започна при дъждовно време. В 17-тата минута на мача след грешно връщане към вратаря на Елховлий и след премерен прехвърлящ удар резултата за гостите бе открит 0:1. Последваха бляскави 20 минути за отбора на Елхово, които не бяха достатъчни за нещо повече. Точно две минути след откриването на резултата, Елховския отбор се върна в мача. След центриране от ъглов удар и разбъркване пред вратата на гостите резултата бе изравнен 1:1. В 30-тата минута на мача отбора на Тунджа-спорт пропусна реално положение за гол, след като изстрел около 3-4 метра сам срещу вратаря футболист от Елхово сгреши. В 36-тата минута беше отменен гол на Елховския тим, които бе отбелязан от явна засада. В 40-тата минута имаше много спорно положение, след удар с глава на Тунджа-спорт, топката бе избита от гол-линията на вратата. Последва бурен протест от страна на домакините, но реферите не реагираха по никакъв начин. В заключителните минути на първото полувреме гостите пропуснаха огромен шанс за повеждане отново на резултата след като футболист на Калчево бе изведен сам срещу вратаря на Елхово, но той пропусна. Така футболистите се оттеглиха на почивката при равен резултат 1:1.

Второто полувреме на терена имаше само един отбора и това бяха гостите от ФК“Калчево“. С голове в минутите 58, 61, 73, 81 – гостите направиха резултата отчайващ за Елховския отбор и се поздравиха заслужено с категорична победа 1:5.

В следващият кръг Елховския отбор излиза срещу отбора от село Роза като гост. С оглед слабата игра срещу отбора на Калчево днес, които от четири мача намаха победа, се очертава тежко гостуване в Роза за нашия отбор. Калчевци ще почива през следващия кръг.


Статията е публикувана на 16 октомври 2010

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА