Георги Славов е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Ямбол

Публикувано преди 13 години  |  Общество

Георги Славов е кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на Ямбол. Кандидатурата на настоящия ямболски кмет бе утвърдена на вчерашното заседание на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ. Изборът на Георги Славов е резултат от подкрепата, дадена за неговата номинация от общинската организация на ГЕРБ – Ямбол, както и на анализ на предстоящата предизборна кампания.

Издигането кметската кандидатура отново на Георги Славов е признание за успешната му работа през последните четири години за благото на града. Тя е израз на доверие, че започнатите реформи и стартирани проекти ще бъдат изведени до край. „Решихме не малко сериозни проблеми на града, поставихме началото на решаването на други. Става дума за неща, които ще издигнат Ямбол на коренно различно ниво като качество на живот”, коментира Георги Славов и допълни: „Целта ни е да постигнем желаното от всеки ямболлия – да живеем в един нормален, съвременен европейски град”.

През настоящия си мандат като кмет на Ямбол Георги Славов доказа решимостта си за справяне с натрупани дългогодишни проблеми, за което получи широка подкрепа от хората. По повод официалното издигане на кметската му кандидатура той изказа благодарност на всички членове на партията в общинската структура на ГЕРБ, които безрезервно го подкрепят във всичките трудни моменти и които го номинираха за втори успешен мандат.


Статията е публикувана на 20 юли 2011

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА