ЦСРИ „Св. Марина“ гр. Елхово отпразнува своя трети рожден ден

Публикувано преди 13 години  |  Общество, Снимки

Гостите и приятелите на центъра бяха посрещнати с „Добре дошли“ от Милена Баева – социален работник съобщиха за ElhovoNews.info от КТВ Странджа. „3 години не е голям период, но е достатъчен да си дадем равносметка за нашата работа. За подкрепата, която получаваме от родителите, от учители, от институции в нашата работа, от всички, които отразяват успехите и постиженията на децата“, подчерта г-жа Баева.

Тя се обърна към родителите, които повериха на служителите от центъра най-скъпото си – своите деца, изказа своята благодарност за оказаното съдействие, разбиране и търпение. Пожела им здраве и да даряват всеки ден на децата си обичта си. Подкрепата от родителите ги кара да се чувстват удовлетворени от работата си.

Екипът на центъра благодари на всички деца за уважението, обичта и усмивките, с които ги даряват. Гости на празничния ден бяха децата от ЦНСТ „Къща като вкъщи“, ОДК, представители на Защитено жилище, Мариана Милева – ръководител служба „Социални дейности“, Джеймс Бейли Джаксън – доброволец от корпуса на мира и др. Яна Петрова от Г „Св. Кл. Охридски“ представи кратък филм за ЦРСИ „Св. Марина“, който е направила със свои съученички и са спечелили второ място в конкурса „Аз, компютърът и …“.

Деца от театралната школа към ОДК Елхово с ръководител Елисавета Узунова прочетоха популярни приказки, а малчуганите от лятното училище към детския комплекс с ръководител Дянка Андонова представиха драматизация на приказката „Спящата красавица“. Потребителите от центъра за рехабилитация и техните приятели изработиха сами разноцветни шапки и посрещнаха заедно празничната торта. [nggallery id=“140″]


Статията е публикувана на 20 юли 2011

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА