Министърът на отбраната Аню Ангелов на посещение в Ямбол

Публикувано преди 13 години  |  Общество

Министърът на отбраната Аню Ангелов бе на посещение в Ямбол. Той проведе среща с областния управител на област Ямбол Таня Димитрова и заместник областните управители Нели Кадиева и Димитър Иванов, народните представители от ПП ГЕРБ Анасстас Анастасов, Светослав Тончев и Александър Стойков и кмета на града Георги Славов.

В района на бившите „Пионерски казарми” министър Ангелов официално връчи на кмета на Ямбол Георги Славов документите за безвъзмездно прехвърляне на собствеността на терена, където ще бъде изграден Музей на бойната слава.

Гостите и домакините заедно разгледаха бившите казарми, където ще бъде ситуиран Музея на бойната слава. Г.Славов благодари на областния управител и министъра за проведената и финализирана процедура по прехвърляне на имотите.

След церемонията министър Ангелов има срещи с командирите и военнослужещи от всички военни формирования в гарнизона в Кабиле. В рамките на посещението си министър Ангелов ще разговаря и с представители на военно-патриотичните съюзи и запасното войнство в града.


Статията е публикувана на 21 юли 2011

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА