ЕЛХОВО КАНДИДАТСТВА С ПРОЕКТ ПО МЯРКА 321 НА ПРОГРАМАТА ЗА РАЗВИТИЕ НА СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ 2007-2013 ГОДИНА

Публикувано преди 13 години  |  Общество

Община Елхово ще представи за одобрение  проект по Програмата за развитие на селските райони 2007 – 2013 година, Мярка 321 “Основни услуги за населението и икономиката в селските райони.

Приоритетни по програмата са дейности, насочени към строителство, реконструкция и рехабилитация на водоснабдителни системи и съоръжения, както и за изграждане или подобряване на центрове за отдих, свободно време и спорт / спортни и младежки центрове и др./ Финансовата помощ за одобрени проекти е в размер на 100 % от общите допустими разходи по проекта. Минималният размер на допустимите разходи, за които се кандидатства по проекти, представени от общини е левовата равностойност на 10 000 евро, а максималният размер – левовата равностойност на 3 000 000 евро.

Проектът на обшщина Елхово предвижда реконструкция на вътрешната водопроводна мрежа в село Бояново, реконструкция и доизграждане на многофункционална спортна зала в гр. Елхово, преустройство на съществуваща сграда – киносалон в Център за детски и младежки дейности. Обектите са част от Стратегическите приоритети, цели и мерки на Общинския план за развитие за периода 2007-2013г.Статията е публикувана на 26 септември 2010


НОВИНИ ИЗВЪН ЕЛХОВО
9 юни 1923 г. Кървава гражданска война! Преврат сваля Александър Стамболийски
На 9 юни 1923 г. в България е извършен преврат. Той поставя началото на кървава ескалация в ... прочетете още »
Важните новини във ФАКТИ на 08.06.2023 г.
Бивш командос: Какъв инфаркт?! Ангел Христов го убиха Докато сме живи и ги споменаваме, тези хора няма ... прочетете още »
Борислав Сарафов описа странното държание на Иван Гешев след атентата
В два поредни дни главният прокурор Иван Гешев се държеше първо приятелски, а след това войнствено с ... прочетете още »
Най-голямата тайна през последните месеци: това ли е посоката на украинската контраофанзива
The Washington Post съобщи по-рано днес, че дългоочакваната украинска контраофанзива е започнала. От месеци се пази в ... прочетете още »
Малко чудо: Депутатите ще дарят кръв в пленарна зала
Кръводарителска акция ще се проведе в Народното събрание на 28 юни. Това решиха единодушно депутатите по време ... прочетете още »
България ще има нов еврокомисар
В следващите дни Европейската комисия (ЕК) ще поиска официално от България да номинира нов български еврокомисар. Това ... прочетете още »
Заповедта за взривяването на язовира е дадена от телефона на Путин
Руските нашественици взривиха Каховската водноелектрическа централа във вторник, 6 юни, след като получиха команда директно от кабинета ... прочетете още »
Петима души бяха убити при стрелба на автомивка
Най-малко петима души бяха застреляни днес на автомивка близо до град Назарет в Северен Израел, а при ... прочетете още »