ЕЛХОВО КАНДИДАТСТВА С ПРОЕКТ ПО МЯРКА 321 НА ПРОГРАМАТА ЗА РАЗВИТИЕ НА СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ 2007-2013 ГОДИНА

  157 | Публикувано преди 11 години  | Общество

Община Елхово ще представи за одобрение  проект по Програмата за развитие на селските райони 2007 – 2013 година, Мярка 321 “Основни услуги за населението и икономиката в селските райони.

Приоритетни по програмата са дейности, насочени към строителство, реконструкция и рехабилитация на водоснабдителни системи и съоръжения, както и за изграждане или подобряване на центрове за отдих, свободно време и спорт / спортни и младежки центрове и др./ Финансовата помощ за одобрени проекти е в размер на 100 % от общите допустими разходи по проекта. Минималният размер на допустимите разходи, за които се кандидатства по проекти, представени от общини е левовата равностойност на 10 000 евро, а максималният размер – левовата равностойност на 3 000 000 евро.

Проектът на обшщина Елхово предвижда реконструкция на вътрешната водопроводна мрежа в село Бояново, реконструкция и доизграждане на многофункционална спортна зала в гр. Елхово, преустройство на съществуваща сграда – киносалон в Център за детски и младежки дейности. Обектите са част от Стратегическите приоритети, цели и мерки на Общинския план за развитие за периода 2007-2013г.
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Разказът „Череши“ от Захари Карабашлиев беше произведението за преразказ на националното външно оценяване по български език и литература в VII клас
Разказът „Череши“ от Захари Карабашлиев беше произведението за преразказ на националното външно оценяване по български език и ... прочети още »
Предупреждение от първа степен за област Ямбол за интензивни валежи и гръмотевични бури
Днес над източните райони облачността ще остане значителна и ще има интензивни валежи и гръмотевици. Издадено е ... прочети още »
Без маски за работни колективи до 7 души, ако всички са ваксинирани или преболедували
Министърът на здравеопазването издаде заповед, съгласно която за работните колективи до 7 души може да се допусне ... прочети още »
Общински детски комплекс Елхово обяви лятна ваканционна програма за деца от община Елхово
Краят на учебната година за учениците от начален и прогимназиален етап практически вече настъпи, но въпреки това ... прочети още »
Ученици от ОУ “Св. св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово спечелиха купи и медали от националното състезание „Аз зная английски език“
Учениците от ОУ“Св. св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово, участвали през месец май в последния - ... прочети още »
Много награди от трети финален кръг на националното състезание „Аз зная английски език“ за учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово
Учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово за пореден път показаха любовта си към изучаването ... прочети още »