Видео: Министрите Дянков и Плевнелиев посетиха град Елхово

Публикувано преди 13 години  |  Общество, Снимки

По покана на кметът на Община Елхово г-н Петър Киров, днес в град Елхово на посещение бяха Вицепремиера на Република България и Министър на финансите Симеон Дянков, заедно с Министърът на регионалното развитие и благоустройство Росен Плевнелиев.

Кметът на община Елхово Петър Киров благодари на Министър Дянков и Плевнелиев за отзоваването им на неговата покана. Той посрещна своите гости на изхода на град Елхово за Бургас, тъй като той държеше лично да ги запознае със отчайващото състояние на Околовръстния път I-7, както и състоянието на обходен път 7008 Елхово-Скалица – „Касърска чешма”, познат фолклорно в град Елхово като „стария път за Тополовград”. Заедно с Министрите бе и Зам. Председателя на народното събрание Анастас Анастасов, Областния управител на Ямбол Таня Димитрова, както и Зам. Областния управител на Ямбол Димитър Иванов.

Кметът Киров сподели с министрите за успешната работа през последните няколко седмици, която тече по отсечката от Елхово – Болярово, което е и основния път от региона за град Бургас. Той също добави, че ще се радва държавата да продължи да помага за развитието на нашия регион, както го прави и в момента със започналия ремонт днес, на отсечката от село Окоп към град Елхово с държавни средства.

Вижте какво сподели министър Плевненлиев, пред камерата на ElhovoNews.info в едно съвместно интервю с колегите от КТВ Странджа – Диана Иванова и Стефан Вълчев.

[nggallery id=“153″]


Статията е публикувана на 4 август 2011

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА