УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА УСЛУГАТА БЕЗПЛАТНИ ИЛИ VIP ОБЯВИ

Моля изпращайте Вашите обяви на КИРИЛИЦА. Обяви написани на латиница НЕ СЕ ПУБЛИКУВАТ.

ОБЯВИ С ЦЕЛ БИЗНЕС ( VIP ОБЯВИ ) СЕ ПУБЛИКУВАТ САМО СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА.

Разделът „Обяви“ е безплатен за потребителите на сайта, които продават лични вещи (предмети, техника, движими и недвижими собствености, домашни любимци и др.), както и отдаване под наем на лични имоти. Разделът „Обяви“ е безплатен за потребителите на сайта, които публикуват до 2 обяви в период от 30 дни.

Обявите са безплатни за конкретни предмети, имоти, автомобили. Обяви, които бъдат счетени за промотиране на ваша услуга или бизнес няма да бъдат публикувани в безплатния раздел).

След изпращане на вашата обява, администратор ще трябва да я потвърди (тя няма да се излъчи автоматично). Времето за потвърждаване на безплатните обяви е до 24 часа.

Elhovo.News си запазва правото да не публикува БЕЗПЛАТНИ обяви, които определи за неуместни.

Elhovo.News не се обвързва по никакъв начин с верността на обявите и не носи отговорност за тяхната искреност и коректност.

БЕЗПЛАТНИТЕ Обяви ще са активни гарантирано в срок до 90 дни, след което ще бъдат изтривани. Ако желаете да изтриете дадена обява която сте публикували, поради отпаднала необходимост, моля пишете до news@elhovo.news или изпратете съобщение, чрез формата ни за контакт, като предоставите точен линк на вашата обява. При проблем възникнал с публикуването на обявата, моля обръщайте се към нас на посочените телефони или е-мейл адреси за контакт.

Безплатни обяви, които се публикуват повторно в период от 90 дни, няма да бъдат публикувани.

НАЗАД КЪМ ПУБЛИКУВАНЕ НА НОВА ОБЯВА