Видео и снимки: За 24 пореден път се проведе празник на град Елхово

Публикувано преди 6 години  |  Видео, Общество, Снимки

В град Елхово бе отбелязан празника на града с много настроение и слънчеви емоции в присъствието на многоуважавани гости Д-р Юлиян Папашимов – Народен представител от 44 НС от ПП ГЕРБ, Димитър Иванов – Областен управители на област Ямбол, комисар Деян Моллов – Директор на РД ГПУ-Елхово, комисар Кольо Гяуров – директор на РД ПБЗН-Ямбол, подполковник Валери Христов – началник на Военно окръжие-Ямбол, Георги Славов – кмет на община Ямбол, Христо Христов – кмет на община Болярово, Ангел Папазов – кмет на община Първомай, проф. д-р Стоян Денчев – почетен гражданин на Елхово и ръководители на учреждения на града.

Празненството се проведе на обновения площад пред Община Елхово на специално подготвената сцена от организаторите, а водещ на празничната програма бе Ивана Кърева.

Тържествата започнаха с празничен парад на учениците от всички училища в град Елхово, съпровождани с музика от духов оркестър, водени от мажоретен състав към ЦПЛР-ОбДК-Елхово с ръководител Цветанка Христова.

Приветствено слово произнесе кметът на община Елхово Петър Киров. „Значимостта на Елхово произтича от това, че градът ни е част от живота, мирогледа, спомените, плановете на елховлии, тези които са живеели тук, тези които живеем и тези които ще живеят тук. Обичаме града си не само защото е наш, а защото е част от нас.” бяха част от неговите думи.

Водещата благодари на всички дарители за празника на града, фирми и граждани, които са подпомогнали за организирането на празничната програма от община Елхово.

Празничната програма продължи с фолклорен концерт на ДюТС „Яница“ към ЦПЛР–ОДК-Елхово, Танцов клуб „Цветница“, Танцов ансамбъл Яница и децата от ДГ „Невен“ и „Надежда“.


Статията е публикувана на 31 март 2018

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА