Кирил Ефремов, Евгени Будинов и Албена Михова с видео покана към елховската публика (+видео)

Кирил Ефремов, Евгени Будинов и Албена Михова отправиха видео покана към елховската публика за предстоящата театрална постановка „НА ЖИВО ОТ ОНЯ СВЯТ”, която ще бъде поставена на 9 май от … прочети още »

Празникът на град Елхово бе отбелязан с концерт на група D2 и красива празнична заря над небето (+видео от заря)

Празникът на град Елхово бе отбелязан с концерт на групата D2 и тържествена заря. На сцената на централния площад пред сградата на Община Елхово се изявиха музикантите Димитър Кърнев, Деян … прочети още »

Пеперудена магия – ДГ „Надежда“ (+видео и снимки)

Тържествата в детската градина са вълшебство, както за децата, така и за техните родители и учители. Вълшебството на сцената не може да се опише с думи, то трябва да се … прочети още »

Честит 3 март- Национален празник на Република България

Честит 3 март- Национален празник на Република България! Музикален поздрав от ученици на ОУ „Св. Паисий Хилендарски“- участници във ВГ „Чучулига“ към ОДК, Елхово с музикален педагог Вълка Ангелова. 

Видео и снимки: Свилен Бахчеванов спаси богоявленския кръст в град Елхово

За единадесета поредна година след дългогодишно прекъсване породено от трагедията в град Елхово през 1996 година бе хвърлен богоявленският кръст от моста към изхода за село Изгрев. Стотици жители и … прочети още »

Видео: Екипът на НЧ „Развитие – 1893” град Елхово пресъздаде Бъдни вечер в дома на станеника

В навечерието на Бъдни вечер и Коледа, светли християнски празници, екипът на НЧ „Развитие – 1893” град Елхово пресъздаде старата българска традиция с приготовленията, вълненията и посрещането на коледарите в … прочети още »

Видео и снимки: Ден на християнското семейство в ДГ “Надежда“

Въведение Богородично – ден на християнското семейство, беше отбелязан във всички групи на ДГ“Надежда“. През цялата седмица бяха планирани и организирани от учителите  различни дейности – подредени бяха постери със … прочети още »

Поздрав от Народно Читалище „Развитие – 1893“ и детска градина „Надежда“, гр. Елхово

На 1 ноември отбелязваме Деня на народните будители. В този ден се отдава почит на делото на книжовниците, просветителите, борците за национално освобождение, съхранили през вековете духовните ценности на нацията … прочети още »

Видео и снимки: Служителите от РСПБЗН-Елхово отпразнуваха своя професионален празник

Днес служителите от РСПБЗН-Елхово отпразнуваха своя професионален празник. Началникът на елховската пожарна главен инспектор Стоян Тенев поздрави своите колеги като им пожелая здраве и лично щастие, енергия, много успехи в … прочети още »

Официалното преброяване на населението започна в полунощ и ще продължи до 3 октомври

18-ото преброяване на населението и жилищния фонд в България стартира онлайн в полунощ на 7 септември 2021 година. Информационната система е вече отвотрена  („Преброяване“) и всеки, който живее постоянно в … прочети още »

Димитър Иванов проведе работна среща в Елхово по повод задаващата се мигрантска криза в страната

След направените изявления на служебния вътрешен министър за засилен мигрантски натиск по българо-турската граница и предвиждания, че се увеличава потокът от бежанци от Афганистан, народният представител от ямболски избирателен район … прочети още »

Видео: Тече изпълнението на мащабна инвестиция за реконструкция на водопроводи и канализация в град Елхово

Приключва реконструкцията на външен довеждащ водопровод „Воден – Елхово“ с дължина 11 км. Строителните дейности по подмяна на главния водопровод на град Елхово стартираха в началото на месец април и … прочети още »

Видео: Девет села в община Елхово с обновена улична мрежа

Приключват дейностите по обновяване на уличната мрежа в селата на Община Елхово. Инвестиция в подобен мащаб за обновяване на улици в малките населени места на Община Елхово не е правена, … прочети още »

Видео: Жена от Елхово моли да не й крадат цветята

Жена от Елхово моли да спрат да й крадат цветята в социалните мрежи. Тя публикува видеоклип, който е заснет от охранителна видеокамера пред собствения й магазин за строителни материали в … прочети още »

Община Елхово се включва в кампанията „България се ваксинира“

Община Елхово се включва в кампанията „България се ваксинира – информирай се, ваксинирай се, прегърни живота!“, чрез поставяне на аудио-визуални материали в сайта на Община Елхово. Кампания е на Представителството … прочети още »