Видео: Жена от Елхово моли да не й крадат цветята

Жена от Елхово моли да спрат да й крадат цветята в социалните мрежи. Тя публикува видеоклип, който е заснет от охранителна видеокамера пред собствения й магазин за строителни материали в … прочети още »

Община Елхово се включва в кампанията “България се ваксинира”

Община Елхово се включва в кампанията “България се ваксинира – информирай се, ваксинирай се, прегърни живота!”, чрез поставяне на аудио-визуални материали в сайта на Община Елхово. Кампания е на Представителството … прочети още »

Видео поздрав от детска театрална трупа „Муцунка“ при ЦПЛР-Елхово по повод предстоящия празник – 24 май

Честит празник, скъпи наши учители! Младите актьори от детска театрална трупа „Муцунка“ при ЦПЛР-Елхово поздравяват всички учители, дейци на културата и днешни просветители с празника 24 май! 

ПГ „Св. Климент Охридски“ – Елхово отбеляза 100 години от своето създаване

Научна ученическа конференция „Столетницата в 100 минути, 100 кадъра и 100 исторически факта“ На 12 май в зала „Елхово“ се проведе Научна ученическа конференция „Столетницата в 100 минути, 100 кадъра … прочети още »

Видео: Честит празник, любимо училище – ОУ “Св. Св. Кирил и Методий ” – гр. Елхово

Днес е светъл празник за всички славянски народи- денят, в който почитаме паметта на двамата солунски братя – Свети Кирил и Свети Методий. Величаво е делото, неизбледняващи са образите, вечна … прочети още »

Видео: Спортен стрелкови еърсофт клуб Елхово сформира първа юношеска група

Първата юношеска група към спортен клуб еърсофт Елхово е вече факт.  Младежите, които са вече част от новосформирания стрелкови клуб в града проведоха своите първи занимания с подходяща екипировка, включващи … прочети още »

Видео поздрав от групите Славейче и Червена Шапчица на ДГ „Надежда” – Елхово

Децата от групите Славейче и Червена Шапчица на ДГ „Надежда” Ви пожелават много здраве, радост, благополучие и светли Великденски празници! Бъдете здрави, със светли мисли в очакване на Великден! Лазаров … прочети още »

Видео: Наско Ментата гостува във вечерното шоу на Николаос Цитиридис по bTV

Наско Илиев или както е по-известен Наско Ментата от Елхово бе гост във вечерното предаване “Шоуто на Николаос Цитиридис”. Авторът на музикална компилация “За приятели на маса”, която за три … прочети още »

Завършва обновяването на отсечката включваща улиците Балабанска, Цар Асен и Петко Д. Петков в град Елхово

Обновяването на отсечката включваща улиците Балабанска, Цар Асен и Петко Д. Петков в град Елхово е към своя край.  Полагането на новата асфалтова настилка е изцяло завършено, а в последствие … прочети още »

Видео и снимки: Първа копка на външния водопровод Воден-Елхово

С официална церемония „Първа копка“ беше отбелязан ефективният старт на строителните дейности по проект „Доизграждане и реконструкция на водоснабдителна и канализационна системи в обособена територия, обслужвана от „Водоснабдяване и канализация“ … прочети още »

Снежана Делчева: Обичам Елхово и съм убедена, че мога да помогна за развитието на родното ми място

  Снежана Делчева: Обичам Елхово и съм убедена, че мога да помогна за развитието на родното ми място За да продължи обновяването на пътната инфраструктура За да подобрим здравните … прочети още »

ГЕРБ-СДС: Поемаме ангажимент – обновяването на пътната инфраструктура продължава

Коалиция ГЕРБ-СДС поема ангажимент – обновяването на пътната инфраструктура и в следващите 4 години продължава! Инвестициите в пътна инфраструктура са една от най-успешните политики на ПП ГЕРБ. Строителни дейности в … прочети още »

Димитър Иванов, кандидат за народен представител от ГЕРБ-СДС Ямбол: САНИРАНЕТО ПРОДЪЛЖАВА!

Поемаме ангажимент програмата за саниране на жилищни сгради в следващите 4 години на управление да продължи, това каза по време на срещи с граждани, кандидатът за народен представител за ямболски … прочети още »

По повод Трети март: Онлайн проект на литературен клуб „Словесно ателие“ към Общински детски комплекс Елхово

Проектът, под надслов: „С ОБИЧ И МИСЪЛ ЗА БЪЛГАРИЯ“, е реализиран от младите хора във връзка с тазгодишния Национален празник. Никол, Биляна, Ванеса, Росица, Силвия, Виктория, Магдалена, Ева, Мирослав, Петър … прочети още »

Слово за Апостола – Тематичен рецитал по повод годишнина от обесването на Васил Левски

В памет на Апостола на свободата НЧ „Развитие – 1893” – Елхово и кръжок „Художествено слово” представят тематичен рецитал под наслов „Слово за Левски” с участието на Денимира Михова, Христо … прочети още »