Снимки и видео: Концерт „Децата на Елхово празнуват“ посветен на празника на град Елхово

Публикувано преди 5 години  |  Видео, Общество, Снимки

На 29 март от 18.00 часа в читалище „Развитие- 1983“ се проведе концерт на ЦПЛР-Общински детски комплекс – Елхово (ОбДК Елхово), който бе част от празничната програма по повод празника на града. В концертната програма се включиха децата от Вокална група „Яница“ с музикален педагог Стоян Иванов, Детски- юношески танцов състав „Яница“ с хореограф Севдалин Трендафилов и художествен ръководител Цветанка Христова, децата от вокална група при ДГ „Невен“ с музикален ръководител Диляна Митева, Група за модерни танци „Арлекино“, Вокална група с музикален педагог Вълка Ангелова и индивидуални изпълнения.

Възпитаниците към школите на ОбДК – Елхово представиха своя талант и обич към традиционното и българското. Със своите песни и танци те зарадваха всички зрители, близки и приятели.

В края на мероприятието в знак на благодарност, участниците получиха кошници с цветя от г-н Николай Тончев – Председател на ОбС Елхово, г-н Петър Киров – Кмет на община Елхово и проф. д. ик. н Стоян Денчев – почетен гражданин на Елхово.


Статията е публикувана на 29 март 2019

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА