Видео и снимки: Приключва рехабилитацията на участък от третокласен път III-7008 (с. Изгрев – с. Пчела)

Публикувано преди 4 години  |  Видео, Общество, Снимки

До няколко дни ще приключат дейностите по асфалтополагане на третокласен път между селата Изгрев и Пчела. Ремонтите дейности касаят най-лошият участък от Републикански път III-7008 с дължина 1150 метра, където асфалтовата настилка бе силно нарушена. Ремонтите дейности са вследствие на настояване от страна на кмета на Община Елхово – Петър Киров, ОбС-Елхово и Областно пътно управление – Ямбол. По рехабилитираният участък ежедневно преминават автобуси за работещите в Мини Мрица Изток.

Паралелно с тези дейности продължава строителството на новия мост, който е отново част от Републикански път III-7008 и се намира в непосредствена близост до град Елхово. Новото мостово съоръжение се изгражда на мястото на доскоро съществуващият стар дървен мост, който е бил изграден през 1926 година. Новият мост ще бъде по-широк за сравнение със старото съоръжение. Чрез него бъде осигурено нормалното оттичане на водните обеми и ще се увеличи носимоспособността и неговата дълготрайност. Строителните дейности по изграждане на новото съоръжение трябва да приключат до края на месец август.Статията е публикувана на 8 август 2019

НОВИНИ ИЗВЪН ЕЛХОВО
Адв. Ивайло Дерменджиев е притеснен от паралелната държава
Паралелната държава ме изумява и притеснява. За да има сигурност, да идват инвеститори и да вървим напред, ... прочетете още »
"Шалом" няма претенции към България за периода 1940 - 1944 година
Организацията на евреите в България “Шалом” и нейното ръководство няма, не е имала и няма да има ... прочетете още »
Тихомир Стойчев: Кой ще защити останалия жив от Братя Галеви?
Кризата у нас – политическа и икономическа, започна да рефлектира и в отношенията в криминалните среди. Това ... прочетете още »
Разследване! Използват ли украинските партизани непозволени оръжия
Белгия ще поиска от Украйна разяснения относно твърденията, че оръжия, произведени в Белгия, са били използвани от ... прочетете още »
Румен Радев отива в парламента утре за гласуването на кабинета "Денков-Габриел"
Държавният глава Румен Радев ще присъства на извънредното заседание на Народното събрание, в дневния ред на което ... прочетете още »
Минчо Спасов: МВР няма капацитет да прави активно издирване на лица
Има една хипотеза, която се учудвам, че не чух от разследващите. Тя се практикува често в такива ... прочетете още »
Явор Гечев:  Пожелавам успех на моя наследник. Да внимава с хората, които му дават съвети
Познавам добре предложения за министър на земеделието Кирил Вътев. Той е чудесен бизнесмен. Пожелавам му успех и ... прочетете още »
Хакери удариха Кремъл! Пуснаха фалшиво обръщение на Путин за обща мобилизация и спешна евакуация
"Извънредно обръщение на Путин" е било разпространено в поне три руски области - Ростовска, Воронежка и Белгородска, ... прочетете още »