Видео и снимки: Приключва рехабилитацията на участък от третокласен път III-7008 (с. Изгрев – с. Пчела)

  2 037 | Публикувано преди 1 година  | Видео, Общество, Снимки

До няколко дни ще приключат дейностите по асфалтополагане на третокласен път между селата Изгрев и Пчела. Ремонтите дейности касаят най-лошият участък от Републикански път III-7008 с дължина 1150 метра, където асфалтовата настилка бе силно нарушена. Ремонтите дейности са вследствие на настояване от страна на кмета на Община Елхово – Петър Киров, ОбС-Елхово и Областно пътно управление – Ямбол. По рехабилитираният участък ежедневно преминават автобуси за работещите в Мини Мрица Изток.

Паралелно с тези дейности продължава строителството на новия мост, който е отново част от Републикански път III-7008 и се намира в непосредствена близост до град Елхово. Новото мостово съоръжение се изгражда на мястото на доскоро съществуващият стар дървен мост, който е бил изграден през 1926 година. Новият мост ще бъде по-широк за сравнение със старото съоръжение. Чрез него бъде осигурено нормалното оттичане на водните обеми и ще се увеличи носимоспособността и неговата дълготрайност. Строителните дейности по изграждане на новото съоръжение трябва да приключат до края на месец август.Абонирайте се за YouTube канала ни от ТУК.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ОДК Елхово обявява конкурс на тема "ОТ БАБА МАРТА ДО ПЪРВА ПРОЛЕТ"
ЦЕНТЪР ЗА ПОДКРЕПА ЗА ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ ОБЩИНСКИ ДЕТСКИ КОМПЛЕКС ЕЛХОВО ОБЯВЯВА КОНКУРС ЗА РИСУНКА ИЛИ МАРТЕНСКО ПАНО ... прочети още »
Жълт код в област Ямбол. Тази вечер дъждът преминава в сняг
НИМХ-МОН - за 26.01.2021 г. е обявено предупреждение от първа степен (жълт код) за валежи от сняг ... прочети още »
Специализираната прокуратура привлече в качеството на обвиняем действащ прокурор за длъжностно престъпление
Специализираната прокуратура привлече към наказателна отговорност прокурор от Районна прокуратура-Ямбол за извършено от него престъпление по служба ... прочети още »
НАП: Здравната вноска за безработните става 26 лева месечно
От 1 януари 2021 г. хората, които сами внасят задължителните си здравни вноски (например трайно безработни, които ... прочети още »
АПИ: Шофьорите да се готвят за зимни условия, може да има поледици
Във връзка с очакваното понижение на температурите и прогнозата на метеоролозите, че утре от северозапад ще започнат ... прочети още »
Постепенно разхлабване на противоепидемичните мерки в България препоръча НОЩ
България се намира в много добро положение към момента, в резултат на предприетите мерки заболеваемостта на 14-дневна ... прочети още »