Видео и снимки: Коледен концерт на децата от ОбДК-Елхово

  1 820 | Публикувано преди 1 година  | Видео, Общество

Препълнен зрителен салон на Чиаталище “Развитие – 1893” в град Елхово приюти поредното мероприятие от празничната коледна програма на Община Елхово. Превърналият се отдавна в традиция коледен концерт на талантливите деца от школите на ЦПЛР ОбДК Елхово, близо час и половина радва родители, роднини и приятели на децата от Елхово, които представяха своя талант и обич към традиционното и българското. Присъстващите в залата имаха възможност да наблюдават театрални, балетни и вокални формации, както и всички възрастови групи на детско-юношески танцов състав „Яница”. В концерта участие взеха и децата от ДГ “Надежда” – гр. Елхово.

След края на представянето от името на кмета на Община Елхово Петър Киров и Председателя на ОбС-Елхово Николай Тончев бяха поднесени красиви кошници с цветя към участниците в концерта. От ръководството на ЦПЛР ОбДК – Елхово не скриха благодарностите си към ръководството на община Елхово за подкрепата, както и благодарности към колектива на ОбДК-Елхово, които работят всеотдайно и неуморно, не само в реализацията на този красив концерт, но и за развитието на децата в град Елхово.Абонирайте се за YouTube канала ни от ТУК.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ОДК Елхово обявява конкурс на тема "ОТ БАБА МАРТА ДО ПЪРВА ПРОЛЕТ"
ЦЕНТЪР ЗА ПОДКРЕПА ЗА ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ ОБЩИНСКИ ДЕТСКИ КОМПЛЕКС ЕЛХОВО ОБЯВЯВА КОНКУРС ЗА РИСУНКА ИЛИ МАРТЕНСКО ПАНО ... прочети още »
Жълт код в област Ямбол. Тази вечер дъждът преминава в сняг
НИМХ-МОН - за 26.01.2021 г. е обявено предупреждение от първа степен (жълт код) за валежи от сняг ... прочети още »
Специализираната прокуратура привлече в качеството на обвиняем действащ прокурор за длъжностно престъпление
Специализираната прокуратура привлече към наказателна отговорност прокурор от Районна прокуратура-Ямбол за извършено от него престъпление по служба ... прочети още »
НАП: Здравната вноска за безработните става 26 лева месечно
От 1 януари 2021 г. хората, които сами внасят задължителните си здравни вноски (например трайно безработни, които ... прочети още »
АПИ: Шофьорите да се готвят за зимни условия, може да има поледици
Във връзка с очакваното понижение на температурите и прогнозата на метеоролозите, че утре от северозапад ще започнат ... прочети още »
Постепенно разхлабване на противоепидемичните мерки в България препоръча НОЩ
България се намира в много добро положение към момента, в резултат на предприетите мерки заболеваемостта на 14-дневна ... прочети още »