Видео и снимки: Коледен концерт на децата от ОбДК-Елхово

  2 393 | Публикувано преди 2 години  | Видео, Общество

Препълнен зрителен салон на Чиаталище “Развитие – 1893” в град Елхово приюти поредното мероприятие от празничната коледна програма на Община Елхово. Превърналият се отдавна в традиция коледен концерт на талантливите деца от школите на ЦПЛР ОбДК Елхово, близо час и половина радва родители, роднини и приятели на децата от Елхово, които представяха своя талант и обич към традиционното и българското. Присъстващите в залата имаха възможност да наблюдават театрални, балетни и вокални формации, както и всички възрастови групи на детско-юношески танцов състав „Яница”. В концерта участие взеха и децата от ДГ “Надежда” – гр. Елхово.

След края на представянето от името на кмета на Община Елхово Петър Киров и Председателя на ОбС-Елхово Николай Тончев бяха поднесени красиви кошници с цветя към участниците в концерта. От ръководството на ЦПЛР ОбДК – Елхово не скриха благодарностите си към ръководството на община Елхово за подкрепата, както и благодарности към колектива на ОбДК-Елхово, които работят всеотдайно и неуморно, не само в реализацията на този красив концерт, но и за развитието на децата в град Елхово.
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Днес празнуват едни от най-благородните имена
На 27 юли Православната църква почита Свети великомъченик Панталеймон, познат сред народа като Пантелей пътник. На този ... прочети още »
193 нови случая на COVID-19 са потвърдени у нас през последното денонощие, 73 са излекувани
193 са новодиагностицираните с коронавирусна инфекция лица у нас през последното денонощие. От тях 91 са установени ... прочети още »
Живко Иванов остава втори във временното класиране след стартовете на европейския шампионат по супермото в Чехия
Трето и пето място записаха българите Радостин Михайлов и Живко Иванов в стартовете от 3-ия кръг на ... прочети още »
Седмицата започва с високи температури над цялата страна
Днес отново ще бъде слънчево и горещо. Това съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология за ... прочети още »
От област Ямбол на безплатна лятна почивка заминават 510 ученици от 16 училища
От област Ямбол на безплатна лятна почивка заминават 510 ученици от 16 одобрени училища по Националната програма ... прочети още »
Средният добив от пшеница в област Ямбол по-добър от 2020 год.
В Ямболска област средният добив от пшеницата е 617 килограма при ожънати 145 000 декара от засети ... прочети още »