Видео: Община Елхово продължава мащабната програма за подобряване на инфраструктурата

  2 068 | Публикувано преди 4 месеца  | Видео, Общество

Започна полагането на първия пласт асфалт на ул. „Ангел Кънчев“, която улица е с дължина близо километър. Изцяло подменени са тротоарните настилки, а уличното платно е оформено с нови бордюри.

Предстои полагане на асфалтова настилка и на улиците „Любен Каравелов“- от кръстовището с път III – 7008 (ул.“Петко Д. Петков“) до ул.“Тунджа“ и „Поп Богомил“ – между улиците “Тунджа” и път III – 7008 (ул. “Цар Асен”).

По улица „Цар Aсен“ – от третокласен път III – 7008 до ул. „Ангел Кънчев“ преди седмица започна полагането на пластовете асфалтобетон.

Ремонта на четирите улици в град Елхово е част от изпълнението на проект с наименование „Основен ремонт на част от уличната мрежа в град Елхово“ от Програмата за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г.

В резултат от изпълнение на предвидените дейности  ще бъдат изпълнени над 7 500 кв. м. нова тротоарна настилка и  над 1,6 км. асфалтирани улична платна.

За цялостен завършек на ремонтните работи ще бъдат положени нови пътни знаци и маркировка.Абонирайте се за YouTube канала ни от ТУК.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ОДК Елхово обявява конкурс на тема "ОТ БАБА МАРТА ДО ПЪРВА ПРОЛЕТ"
ЦЕНТЪР ЗА ПОДКРЕПА ЗА ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ ОБЩИНСКИ ДЕТСКИ КОМПЛЕКС ЕЛХОВО ОБЯВЯВА КОНКУРС ЗА РИСУНКА ИЛИ МАРТЕНСКО ПАНО ... прочети още »
Жълт код в област Ямбол. Тази вечер дъждът преминава в сняг
НИМХ-МОН - за 26.01.2021 г. е обявено предупреждение от първа степен (жълт код) за валежи от сняг ... прочети още »
Специализираната прокуратура привлече в качеството на обвиняем действащ прокурор за длъжностно престъпление
Специализираната прокуратура привлече към наказателна отговорност прокурор от Районна прокуратура-Ямбол за извършено от него престъпление по служба ... прочети още »
НАП: Здравната вноска за безработните става 26 лева месечно
От 1 януари 2021 г. хората, които сами внасят задължителните си здравни вноски (например трайно безработни, които ... прочети още »
АПИ: Шофьорите да се готвят за зимни условия, може да има поледици
Във връзка с очакваното понижение на температурите и прогнозата на метеоролозите, че утре от северозапад ще започнат ... прочети още »
Постепенно разхлабване на противоепидемичните мерки в България препоръча НОЩ
България се намира в много добро положение към момента, в резултат на предприетите мерки заболеваемостта на 14-дневна ... прочети още »