Завършва обновяването на отсечката включваща улиците Балабанска, Цар Асен и Петко Д. Петков в град Елхово

  1 266 | Публикувано преди 4 седмици  | Видео, Общество

Обновяването на отсечката включваща улиците Балабанска, Цар Асен и Петко Д. Петков в град Елхово е към своя край.  Полагането на новата асфалтова настилка е изцяло завършено, а в последствие ще бъде положена и съответната маркировка. Паралелно с тези дейности от Община Елхово благоустроиха част от пространството на ул. Петко Д. Петков, където бе изградена нова цветна композиция, която идейно наподобява тази пред сградата на Община Елхово.

Дейностите от втори етап по обновяването на този пътен участък стартираха в края на месец януари тази година и включваха останалата част от ул. “Балабанска”, както и части от улиците ул. “Цар Асен”,  ул. “Петко. Д. Петков” до разклона за село Трънково. В краят на миналата година в първи етап бе изцяло обновен пътния участък от “Касърска чешма” до отклоненията за ул. “Ангел Кънчев” и ул. “Яница” в град Елхово, който в миналото са били единствен изход на град Елхово в южна посока. Общата дължина на обновената отсечка в двата етапа е 2360 метра.

Обновената ул. Балабанска се добавя към дългият списък с улици част от основната пътна артерия на град Елхово, които бяха обновени през последните няколко години а именно: ул. Марица и ул. Камчия, ул. Александър Стамболийски, ул. Ж. Петков, пл. Христо Ботев, ул. Търговска, ул. Победа, ул. Трети март, ул. Васил Левски, ул Ангел Кънчев, ул. Любен Каравелов, ул. Петко Д. Петков, ул. Цар Асен, ул. Поп Богомил и др.

С планираните капиталови разходи на Община Елхово през 2021г. се предвижда основен ремонт на ул.“Вардар“ в участъка от ул.“Черно море“ до ул.“Търговска“ и от ул.“Търговска“ до ул.“Ж.Петков“; ул.“Ж.Петков“ в участъка от ул.“Ал.Стамболийски“ до ул.“Вардар“ и ул.“Асен Златаров“ в участъка от ул.“Ал.Стамболийски“ до ул.“Вардар“. Другият мащабен обект свързан с подобряване състоянието на пътната инфраструктура е Реконструкция на тротоари на ул. “АлСтамболийски“, който вече се изпълнява.
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Видео: Честит празник, любимо училище - ОУ "Св. Св. Кирил и Методий " - гр. Елхово
Днес е светъл празник за всички славянски народи- денят, в който почитаме паметта на двамата солунски братя ... прочети още »
Отлично представяне за Георги Иванов в Националния кръг на олимпиадата по Информационни технологии
На 8 май 2021 г. се проведе Националният кръг на олимпиадата по ИТ, който и тази година ... прочети още »
ОФК Елхово победи Тракиец Кукорево като домакин
ОФК Елхово постигна победа с резултат 3:2 срещу Тракиец Кукорево в среща играна на стадиона в град ... прочети още »
ПГМСС “Ернесто Че Гевара” – с. Бояново ще бъде домакин на национално съвещание с директори на земеделски гимназии от страната
ПГМСС “Ернесто Че Гевара” – с. Бояново ще бъде домакин на национално съвещание с 30 директори на ... прочети още »
ПОКАНА ЗА СВИКВАНЕ НА ОБЩО СЪБРАНИЕ НА СДРУЖЕНИЕ С НЕСТОПАНСКА ЦЕЛ „МЕСТНА ИНИЦИАТИВНА ГРУПА – ЕЛХОВО – БОЛЯРОВО“
Управителният съвет на сдружение с нестопанска цел „Местна инициативна група-Елхово-Болярово“ на основание чл.26 от ЗЮЛНЦ и чл.24, ... прочети още »
Учениците от 6-и и 11-и клас се връщат в клас
В графика за ротация на класовете, от днес към учениците от 5-и, 9-и и 12-и клас, в ... прочети още »