Видео: Девет села в община Елхово с обновена улична мрежа

  2 102 | Публикувано преди 4 месеца  | Видео, Общество

Приключват дейностите по обновяване на уличната мрежа в селата на Община Елхово. Инвестиция в подобен мащаб за обновяване на улици в малките населени места на Община Елхово не е правена, съобщават от общинското ръководство. Реализирането на обновените улици в селата Кирилово, Бояново, Жребино, Маломирово, Раздел, Мелница, Гранитово, Трънково и Лесово бе възможно след постановление на Министерски съвет от месец декември 2020 година, когато бяха отпуснати целеви средства именно за улична мрежа в селата на община Елхово, а след успешно проведени процедури за избор на изпълнител в началото на второто тримесечие от тази година стартираха дейностите, които към този момент са реализирани напълно.Статията е публикувана на 5 юли 2021Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Радина Янузова от Елхово спечели едногодишна стипендия за обучение в Китай след фурор на международно състезание
Радина Янузова се класира в ТОП 3 на Европа в Международното състезание “Китайски езиков мост” Радина Янузова ... прочети още »
Здравното министерство: Тестът за антитела не е основание за зелен сертификат
Положителните резултати от изследване за антитела не се считат за достатъчни за издаването на сертификат за преболедуване ... прочети още »
Всички училища на територията на община Елхово преминават изцяло към онлайн обучение
Всички училища на територията на община Елхово преминават изцяло към онлайн обучение. Заболеваемостта в община Елхово достигна ... прочети още »
Полицаи от РУ Елхово разкриха кражба в село Лесово
Вчера в РУ-Елхово е получен сигнал, че възрастна жителка на село Лесово е установела липсата на около ... прочети още »
Видео: На връх Димитровден водачът на листата на ГЕРБ-СДС Димитър Иванов посети храм "Св. Димитър" в град Елхово
На връх Димитровден водачът на листата на ГЕРБ-СДС Димитър Иванов посети храм "Св. Димитър" в град Елхово ... прочети още »
Българската православна църква чества Димитровден
Почита се паметта на Свети Димитър. За покровителството на светията си съперничат гърци, българи, сърби, руснаци. Предполага ... прочети още »