Видео: Девет села в община Елхово с обновена улична мрежа

  2 038 | Публикувано преди 3 месеца  | Видео, Общество

Приключват дейностите по обновяване на уличната мрежа в селата на Община Елхово. Инвестиция в подобен мащаб за обновяване на улици в малките населени места на Община Елхово не е правена, съобщават от общинското ръководство. Реализирането на обновените улици в селата Кирилово, Бояново, Жребино, Маломирово, Раздел, Мелница, Гранитово, Трънково и Лесово бе възможно след постановление на Министерски съвет от месец декември 2020 година, когато бяха отпуснати целеви средства именно за улична мрежа в селата на община Елхово, а след успешно проведени процедури за избор на изпълнител в началото на второто тримесечие от тази година стартираха дейностите, които към този момент са реализирани напълно.Статията е публикувана на 5 юли 2021Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Пазете се от измамници, преброителите не изискват подпис
Преброителите, които посещават хората по домовете, попълват единствено преброителна карта. В нея не се попълват данни от ... прочети още »
Над 200 фирми и граждани в област Ямбол с некоректни данъчни декларации
В област Ямбол над 200 фирми и граждани са вписали некоректни данни в годишните си данъчни декларации, ... прочети още »
МИГ – Елхово – Болярово организира обучения за подготовка, изпълнение и отчитане на проекти, финансирани от Стратегията за ВОМР по Програма за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г.
МИГ – Елхово – Болярово организира обучения за подготовка, изпълнение и отчитане на проекти, финансирани от СВОМР ... прочети още »
25-километрова опашка от товарни автомобили се е образувала на пътя към ГКПП-Лесово
25-километрова опашка от товарни автомобили се е образувала на пътя към граничен пункт „Лесово“ от турска страна ... прочети още »
Царски орел открит с 16 сачми в тялото близо до Ямбол
Царски орел в тежко безпомощно е открит в в нива близо до град Ямбол. Екип на Българското ... прочети още »
На днешния ден отбелязваме 113 години от провъзгласяването на Независимостта на България
На 22-ри септември през 1908 г. във Велико Търново с манифест княз Фердинанд I обявява независима България ... прочети още »