Видео: Тече изпълнението на мащабна инвестиция за реконструкция на водопроводи и канализация в град Елхово

  1 423 | Публикувано преди 3 месеца  | Видео, Общество

Приключва реконструкцията на външен довеждащ водопровод “Воден – Елхово” с дължина 11 км. Строителните дейности по подмяна на главния водопровод на град Елхово стартираха в началото на месец април и към този момент са почти изпълнени. По същият проект в град Елхово вече текат дейности паралелно на няколко места за подмяна на водопроводна и канализационна мрежа. По този проект е предвидено подмяна на общо 3,2 км. водопроводна и 3 км. канализационна мрежа в Елхово. Към този момент строителни дейности текат по част от ул. Ал. Стамболийски, ул. Момчил Войвода, ул. Охрид и ул. Георги Бенковски. В проекта е заложена реконструкция на водопроводна и канализационна мрежа по ул. Цар Симеон, ул. Пирот, ул. 13-ти Март, ул. Преспа, ул. Св. Св. Кирил и Методий, ул. Ал. Стамболийски,  ул. Охрид, ул. Г.С.Раковски, ул. Бенковски, ул. П.Р.Славейков, ул. Момчил Войвода, ул. Царибротска, ул. П.Р.Славейков и ул. Беласица. Новата инвестиция на територията на Община Елхово ще се намали значително загубите по водопреносната мрежа, ще се сведат до минимум авариите и ще се подобри качеството на питейната вода.

Дейностите се финансират, чрез Кохезионния фонд на Европейския съюз на Оперативна програма „Околна среда 2014 – 2020 г.”, а след успешното приключване дейностите заложени в проекта, ще бъде извършено възстановяване на улиците със сменена водопроводна и канализационна мрежа. Този начин на работа се е превърнал в традиция и политика за ръководството на Община Елхово през последното десетилетие.Статията е публикувана на 9 юли 2021Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Пазете се от измамници, преброителите не изискват подпис
Преброителите, които посещават хората по домовете, попълват единствено преброителна карта. В нея не се попълват данни от ... прочети още »
Над 200 фирми и граждани в област Ямбол с некоректни данъчни декларации
В област Ямбол над 200 фирми и граждани са вписали некоректни данни в годишните си данъчни декларации, ... прочети още »
МИГ – Елхово – Болярово организира обучения за подготовка, изпълнение и отчитане на проекти, финансирани от Стратегията за ВОМР по Програма за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г.
МИГ – Елхово – Болярово организира обучения за подготовка, изпълнение и отчитане на проекти, финансирани от СВОМР ... прочети още »
25-километрова опашка от товарни автомобили се е образувала на пътя към ГКПП-Лесово
25-километрова опашка от товарни автомобили се е образувала на пътя към граничен пункт „Лесово“ от турска страна ... прочети още »
Царски орел открит с 16 сачми в тялото близо до Ямбол
Царски орел в тежко безпомощно е открит в в нива близо до град Ямбол. Екип на Българското ... прочети още »
На днешния ден отбелязваме 113 години от провъзгласяването на Независимостта на България
На 22-ри септември през 1908 г. във Велико Търново с манифест княз Фердинанд I обявява независима България ... прочети още »