Видео и снимки: Ден на християнското семейство в ДГ “Надежда“

  1 083 | Публикувано преди 9 месеца  | Видео, Образование

Въведение Богородично – ден на християнското семейство, беше отбелязан във всички групи на ДГ“Надежда“. През цялата седмица бяха планирани и организирани от учителите  различни дейности – подредени бяха постери със семейни снимки, децата рисуваха с обич своето семейство, направиха различни домове – от хартия, строителни блокчета, пяха, научиха стихове, танцуваха и правиха всичко това, за да затвърдят най-милата и топла човешка ценност – семейството.  Семейството включва, освен мама и тате, най-близките в семейния кръг, които помагат в отглеждането на децата – бабите и дядовците , както и други близки хора, част от семейния кръг и които обичаме и пазим. От семейството и близките хора, започва възпитанието, образованието, развиването на талантите и дарованията на всеки човек, изграждането му като личност, предават се житейски уроци, обичаи и традиции. Свикваме с грижата и обичта, с които сме заобиколени и забравяме понякога да кажем, колко ги обичаме и им благодарим за това, което правят за нас! Това е българския ден за благодарност и споделена обич, чието значение, всеки учител обясни на своите възпитаници! А децата пяха и танцуваха с удоволствие, защото знаеха, че ще зарадват любимите си хора, макар и отдалече!Статията е публикувана на 22 ноември 2021Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Пътнотранспортно произшествие с пострадал велосипедист до магазин Мостовской в Елхово
На 8 август, малко преди 19:00 часа, в РУ-Елхово е получен сигнал за възникнало пътнотранспортно произшествие с ... прочети още »
Скандал в Одрин заради реклами на български (+снимки)
Рекламни табели на български език се превърнаха в спорна тема в турския крайграничен град Одрин. Кметът Реджеп ... прочети още »
Изплащат пенсиите за август
От днес започва изплащането на пенсиите за месец август. В пощенските клонове то ще се извършва съобразно ... прочети още »
Църквата отбелязва свети Емилиан Изповедник
На 8 август Православната църква почита свети Емилиан Изповедник. Това е велик християнин, живял през 18-19 в ... прочети още »
ЦИК ще определи състава на Районната избирателна комисия в 31 МИР - Ямбол
ЦИК ще определи състава на Районната избирателна комисия (РИК) в 31 МИР - Ямбол, след като днес ... прочети още »
Днес е Преображение Господне
Църквата отбелязва днес празника Преображение Господне, който се чества още от първите векове на християнството. На този ... прочети още »