Кирил Ефремов, Евгени Будинов и Албена Михова с видео покана към елховската публика (+видео)

Публикувано преди 2 години  |  Видео, Общество

Кирил Ефремов, Евгени Будинов и Албена Михова отправиха видео покана към елховската публика за предстоящата театрална постановка „НА ЖИВО ОТ ОНЯ СВЯТ”, която ще бъде поставена на 9 май от 18:30 часа в град Елхово.

Режисьор е проф. Ивайло Христов, а организатори на театралното събитие са Културна организация „АРТ АТЕЛИЕ” , ПК „ АЖУР ПИКО” и НЧ „РАЗВИТИЕ“ – Елхово.

Напълно непознати журналистка, фризьор и политик попадат на едно и също място по едно и също време. И това място се оказва ….. Ада! Трима доказани комедийни актьори влизат в образите от пиесата на Жан Ноел Фенуик под режисурата на проф. Ивайло Христов. Албена Михова е журналистката с голяма уста, Кирил Ефремов е корумпирания политик , а Евгени Будинов е фризьорът-хомосексуалист. Тримата ще преминат през различни ситуации, опитвайки се да се опознаят и разкрият мистерията около смъртта на единия от тях. Какво ще се случи накрая публиката ще разбере на 9 май от 18.30ч на сцената на НЧ ”Развитие – 1893“ -гр. Елхово. Смехът през сълзи е гарантиран! СПЕКТАКЪЛЪТ ЩЕ СЕ ИГРАЕ НА 9 май , от 18.30ч. в залата на НЧ”Развитие” гр. Елхово.

БИЛЕТИ ЩЕ НАМЕРИТЕ НА КАСАТА НА ЧИТАЛИЩЕТО И В БИБЛИОТЕКАТА.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И РЕЗЕРВАЦИЯ ТЕЛ. 0894 467106

ЗАПОВЯДАЙТЕ! ОЧАКВАМЕ ВИ!


Статията е публикувана на 29 април 2022

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА