Поздравително обръщение на Мария Какърова към колегите в ЦДГ Надежда

Публикувано преди 12 години  |  Общество

Уважаеми колеги, учители и служители от Целодневна детска градина „Надежда”, с филиали Маломирово и Бояново, в навечерието сме на най-хубавия християнски празник – Рождество Христово!

Нека в дните на равносметка си спомним добрите неща, които ни се случиха през изминалата година! Да си спомним отзивчивите и усмихнати хора около себе си! Да си спомним добрите им дела, както и нашите собствени. И да се стремим да ги множим през 2012. Защото само ние, хората, можем да изпълним 2012 с живот и истинско присъствие, да я направим запомняща се , изпълнена с благоденствие, спокойствие, толерантност, разбиране и доброта.

Имаме късмета да работим с децата в най-прекрасния период от живота им! Вие давате всичко от себе си в полза на децата и техните семейства и аз Ви благодаря за удоволствието, което ми доставяте с работата си всеки ден!

От сърце желая на Вас и на вашите семейства честити дни и късмет! Желая Ви постижения с децата, които да ви носят удовлетворение! Успешна да е 2012 за Община Елхово и направление „Образование”! Здраве и щастливи мигове за децата и техните семейства! На всички граждани на Елхово благополучие и късмет през Новата година!

Весели Коледни празници и щастлива Нова 2012 година!

С уважение – Мария Какърова,
Директор на ЦДГ”Надежда”, гр. Елхово


Статията е публикувана на 23 декември 2011

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА