Видео: Пътен инцидент с ТИР затвори Елхово – Лесово за няколко часа

Публикувано преди 12 години  |  Видео, Криминално

Минути преди 21:00 часа вчера, в РУ „Полиция” – Елхово е получен сигнал за това, че на път път I-7 в близост до разклона за село Гранитово, тежкотоварен автомобил е напуснал пътното платно за движение, вследствие на което ремаркето на товарния автомобил е застанало напречно на двете платна за движение, поради което е последвало неочаквано затваряне на пътя за няколко часа.

Образували са се километрични опашки и във двете посоки на движението. Екипи на РУ „Полиция” – Елхово, както и екип на Областно пътно управление са помогнали да бъде отворена поне едната лента на платното с тежкотоварна техника, но поради огромното тегло и метеорологичната обстановка е било невъзможно изтеглянето на авариралия тежкотоварен автомобил.

Тежката машина, която се е движела по посока Елхово – Лесове, е напуснала платното за движение, в следствие на хлъзгав участък. Шофьора на камиона е невредим. По тежкотоварния автомобил има значителни материални щети. Тестът за алкохол на водача е отрицателен. В рамките на този следобед, кран ще изтегли авариралия тежкотоварен автомобил, с което ще се възстанови и втората лента за движение в този участък.


Статията е публикувана на 29 януари 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА