Децата в Елхово ще се радват на лунапарк през празничната седмица

Публикувано преди 1 седмица  |  Общество

Остават броени дни до началото на празничната седмица в Елхово. Както вече Ви информирахме следващата седмица ще се проведе 29-ти празник на град Елхово. По традиция подвижен детски лунапарк се сглобява по време на празничната седмица. Така е и тази година. Към този момент в предпарковото пространство е започнала работата по сглобяването на съоръженията за веселие, което за пореден път ще подстави под изпитание портфейлите на родителите в град Елхово.

Товарните автомобили, които пренасят конструкциите на увеселителните съоръжения пристигнаха още в началото на седмицата, а самото сглобяване по план трябва да приключи през почивните дни. Припомняме ви, че от община Елхово вече обявиха предвидените празнични мероприятия, които започват още от Понеделник – 20 март и ще завършат в Неделя – 26 март.Статията е публикувана на 15 март 2023НОВИНИ ИЗВЪН ЕЛХОВО
Славена Вътова блести в шармантна рокля (СНИМКИ)
Една от най-големите красавици свързани със спорта Славена Вътова зарадва феновете си в социалните мрежи със снимки, ... прочетете още »
Със 120 000 лева измамиха земеделци в Пловдивско
Районната прокуратура в Пловдив привлече като обвиняема 54-годишна жена, измамила земеделски производители с общо 120 000 лева ... прочетете още »
Санкциите оставиха руските лекари без учебни трупове
В Русия поради санкциите лекарите нямат достатъчно учебни трупове, за да практикуват нови умения, става ясно от ... прочетете още »
Висша дипломация! Саудитска Арабия размразява отношенията си и със Сирия
Саудитска Арабия и Сирия са се споразумели да отворят отново посолствата си и да възстановят дипломатическите си ... прочетете още »
Музата на Влахович се показа по бански (СНИМКИ)
Каролина Страмаре провокира емоции в мрежата. Тя е сред дамите носителки на титлата "Мис Италия". Страмаре е ... прочетете още »
Проф. Касчиев: Няма как да минем без руски части за АЕЦ "Козлодуй"
Няма как да минем без това, поне засега, каза в предаването "Лице в лице" по БТВ ядреният ... прочетете още »
Ето колко са милионерите у нас
Домакинствата у нас държат над 3 млрд. лева на депозити в банката със суми от над 1 ... прочетете още »
Си показва надмощие над Путин - свиква среща на страните от Централна Азия
Президентът на Китай Си Дзинпин свика среща на бившите съветски държави от Централна Азия в дръзка игра ... прочетете още »